Puuttuvat ohjelmatiedot Viasat ja CNN

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tilattuna on Viasat kulta paketti ja ongelmia on ohjelmatiedoissa (tallentava digiboksi):

A) NHL alkaa tällä viikolla ja esim. Viasat Hockey Finland kanavalla ei ole ohjelmaoppaassa yhtään ottelua yöaikaa vaikka tälläkin viikolla tulee useampi ottelu suorana yöllä (alkaen noin klo 02/03.00 yöllä). Myöskin Viasat Hockey ja Viasat Sport kanavien osalta puuttuu suorien yö lähetysten ohjelmatiedot osittain.

Kuitenkin nämä ohjelmatiedot on ollut jo pitemmän aikaa esillä Viasatin sivulla ja kaverin kertoi, että esim. maxivisionin ohjelmaoppassakin nämä tiedot on ollut kunnossa jo pitemmän aikaa eli koska tiedot saa Soneran ohjelmaoppaasta tallentavassa digiboksissa?


B) CNN kanava ilmeisesti lopetaan 1.10.2013 klo 06.00 koska sen jälkeen kanavalla ei ole ohjelmaoppaan mukaan yhtään ainoaa lähetystä tulossa. Toisaalta kaverini kertoi taasen Maxivisionista,että siellä CNN kanavan ohjelmatiedot näkyy aina ja nyttenkin lähes 2 viikkoa eteenpäin. Eli CNN kanava ei ilmeisesti ole loppumassa kokonaan vaan ainoastaan Sonera ei enää kanavaa jatkossa näytä?


C) Viasat action, Viasat nordic ja Viasat Classic kanavilla ohjelmatiedot puuttuvat ohjelmaoppaassa kokonaan yöllä noin klo 01-05.00 (hiukan vaihtelua päivittäin) - kuitenkin kaikilla kanavilla on lähestystä ko. aikoinakin. Eli miksi nämä tiedot puuttuvat Soneran ohjelmaoppasta? Eikö ohjelmaoppaassa pitäisi kuitenkin näkyä kaikki mitä kanavalta näkyy vai miksi pitää salata tiettyjä lähetyksiä?


Tallentavalla digiboksilla on vaikea esim. laittaa tallennuksia ohjelmille/kanaville jos niille ei ohjelmaoppaassa anneta muuta kuin mustaa ruutua. Sen verran näistäkin kanavista maksetaan, että luulisi hintaan sisältyvän ohjelmaopas joka sisältää kaikki kanavalla tuleva ohjelmisto. Varsinkin suorien NHL otteluiden lähes täydellinen puuttuminen tallentavan digiboksin ohjelmaoppasta on aika huono juttu kun NHL on iso syy sille miksi koko kanavapaketti on hankittu.

2 kommenttia

Hei Maxellmaxell,

Kiitos ilmoituksesta. Laitoin antamasi palautteen eteenpäin, niin tarkistellaan nuo ohjelmatiedot.

Oliko käytössäsi muuten Kaapeli-TV vai Viihdepalvelu?
Hei Maxellmaxell,

Sinulla taitaakin olla käytössä Viihdepalvelu? Huomasithan että Viasat Hockey Finland kanavalla tullut NHL matsi on katsottavissa myös kanavan ohjelmakirjaston kautta?

Vastaa