Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Modeemipatkii_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 4 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Reititin Zyxel P-870HN-51b pätkii

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Missä vika ja mitä pitäisi tehdä, kun yo. reititin pätkii todella usein (tätäkin kirjoitettaessa pätkäisi)? Reitittimeen on liitetty kannettava pc, tabletti ja kaksi puhelinta. Vastaus miellellään selväkielellä.
11 vastausta
olkitu
Kunniajäsen
  • 744 custom-general.kudos
  • 4527 custom-general.replies
  • 127 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Modeemipatkii kirjoitti:
Eilen taas resetoin modeemin ja illalla en päässyt edes langalla nettiin resetoinnin jälkeen! Aamulla pääsin ja vähän aikaa jopa toimikin kunnes taas meni poikki, tällä hetkellä toimii kun pistin taas modeemista virran pois ja päälle.

Välillä osa laitteista on edelleen wifi-yhteydessä vaikka kannettava tökkisikin, suurimman osan ajasta kaikista laitteista yhteys katkeaa.

Modeemi on ihan saman lämpöinen kuin aina.

PS: Jätin Soneran sivun kautta myös soittopyynnön tälle aamulle klo 10.15, joka aika myös vahvistettiin. Kukaan ei soittanut! Ihmeellistä "aasiakaspalvelua" teillä kyllä on, ainoa mitä varmasti saa on laskut.


Siis lämmin? Kuinka lämmin. Jos laite on kovin lämmin niin voi olla ettei toimi. Tälläisillä ilmoilla jotkin laitteet saattavat ylikuumeta.
Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje .
Joonas-_
Vakiokalustoa ☆☆
  • 0 custom-general.kudos
  • 307 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moi Modeemipätkii!

Olitkin jättänyt ongelmasta meille vikailmoituksen. Noudata viantutkijan ohjeita, sekä pidä modeemi päällä ja kytkettynä verkkoon vianselvityksen ajan.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/ Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy -palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut