SM-liiga kaudella 2013-2014

  • 11 December 2014
  • 69 kommenttia
  • 10 katselukertaa

Neloselta on tullut seuraavaa tietoa: http://www.nelonenpro.fi/j%C3%A4%C3%A4k ... -2013-2014

Poiminta:

"5. Tuleeko Nelonen Media tuottamaan ja tarjoamaan jatkossa SM-liigan kaikki pelit sisältävää tuotetta?
a. Kyllä. Kaikki SM-liigapelit koko kauden alusta loppuun voi ensimmäistä kertaa nähdä vain yhden tuotteen tilaamalla! Kaikki pelit sisältävä tuote tulee myyntiin Nelonen Median Ruutu-palveluun. Kaikki pelit sisältävän tuotteen lanseeraaminen maksu-tv-operaattoreiden palveluvalikoimassa on kiinni operaattoreiden kanssa käytävistä neuvotteluista. Toteutuessaan kaikki pelit sisältävä maksu-tv-palvelu on tarjolla vain Nelonen Paketin tilaajille."

Toivottavasti Soneralta tulee kaikkia pelejä koskeva palvelu Sonera Viihteeseen.

69 kommenttia

Vielä elätellään toivoa että Nelonen laittaa Ruutu-palveluun kausikortin omalle joukkueelle (järkevällä hinnalla)
Vaikka kuinka paljon haluaisin katsoa kaikki oman joukkueen matsit niin en periaattestakaan voi taipua siihen että joudun ostamaan IPTV laitteelle nelosen roskakanavat kun laitetta ei käynnistetä muuta kuin matsi iltoina, EI TODELLAKAAN kiinnosta maksaa kanavista mitä ei katso ja vielä puoli vuotta SM-Liigan päättymisen jälkeen tulisi 29e lasku joka kuukausi vaikka laite pimeänä. Sama fiilis kuin S-Markettiin mentäessä kauppias ei anna ostaa liitraa maitoa ennenkuin on ostanut 20kg koiranruokaa, riippumatta siitä onko sinulla koiraa vai ei! Haluan vain ja ainoastaan maksaa jääkiekosta, roskakanavat voi mennä kylkiäisenä kunhan niistä ei tarvitse maksaa kauden päättymisen jälkeen!! Tämä on se suurin kynnyskysymys miksi en osta Nelonen pakettia ainakaan vielä!!
Mun mielestä paketti halpa jos 30 eur kuussa kaikki pelit. Jos alkaa miettiä että yksi sm-liiga ottelun istumapaikka maksaa 20-30 eur peli. Paketin ottamalla taas näät kuukaudessa kaikki sm-liuga ottelut jotka tulee tvstä. Sitten taas mennään näihin playoff peleihin joihin hinnat nousee mutta edelleen näet samalla halvalla hinnalla kaikki playoffit. Finaaleissa et ees välttämättä saa sitä 40 e lippua mutta kotona näät edelleen 30 e kuukausi. Niin ja omistan itse seisomakausi kortin yhden joukkueen kotiotteluihin.
[quote="ZerDzo"]Mun mielestä paketti halpa jos 30 eur kuussa kaikki pelit.

Tämä hinta on sopiva mutta protestointi koskeekin sitä että kun SM-Liigan kausi on ohi niin silti joutuu maksamaan sen 30/kk 6kk ajan koska minimisopimus on 12kk ja itse en Nelosen kanavilla tee yhtään mitään kun kausi on ohi!
En siis halua maksaa sitä ylimääräistä 6kk kanavapaketista mitä en katso minuuttiakaan.
Minulla esim. maksukanavat tulevat Welhon kautta digibokseille joten tämä palvelu kiinnostaa vain ja ainostaan jääkiekon takia.

Miksi en sitten irtisano Welhoa ja ota tätä pääkatseluun? Siksi että nämä jääkiekkokanavat tulisi IPTV laitteeseen mistä HDMi tulee videotykille ja sitä en pysty jakamaan 4 muulle televisiolle niin että muissa huoneissa voisi katsoa eri ohjelmia, nyt kun maksukanavat ovat kaapelikortilla niin emäntä voi katsoa murhadokumentteja, minä urheilua ja nassikat teletappeja samaan aikaan

Nelonen tulee haukkaamaan ahneudellaan ison kasan paskaa, Kummolan toiminta tarttunut näköjään kanavapakettimyyntiinkin, kuvitellaan että jääkiekko on tuote minkä siivellä voi myydä 6kk ajaksi vaikka kompostin sisältöä (Ei kyllä Nelosen paketit kaukaa mene)

Laittakaa nyt niille kanaville jotain katsottavaa urheilua lätkäkauden ulkopuolelle jotta niitten pitäminen olisi edes kaukaisesti mielekästä.
En siis puhu marginaaliryhmien lajeista kuten Purjehdus, Motocross, Golf, Ratsastus yms. vaan sellaisia lajeja jotka esim. kiinnostavat pitkävetokansaa.
Koittanevat tosiaan pokerilla MM-riistotyyliin, jotta mitä väki on valmis maksamaan...

Vaikka kierroksen kaikkien pelien katsominen onkin mahdollista, niin luulen, että 99% väestä seuraa vain sen oman joukkueen edesottamuksia ja jos keskimääräinen peliseurantatahti on 1 peli / viikko (kuten se on itsellä), tulisi pyydetyllä kk-maksulla pelin hinnaksi n 2 x 7,5e (2 x siis koska pitää maksaa myös turha puoli vuotta, mikä siis tuplaa pelin hinnan), mikä on kipurajalla, koska sillä saa jo sentään ainakin seisomapaikkalipun (ehkä alarivin istumapaikankin) oikein hallin lehtereille!


30e/kk voi hyvinkin olla sopuhinta, jos paketin joka kanavalla on ostajalle katseltavaa - ympäri vuoden.

Pelkkää SM-liigakiekkoa hamuavat voisivat ehkä hieman odotella kauden alkuhäslingin laantumista, niin saattavat loka-marraskuulla yllättää ja tarjota jotain lompakolle sopivampaa kiekkopakettia... 🙂
[quote="DigiHate"]
Vaikka kierroksen kaikkien pelien katsominen onkin mahdollista, niin luulen, että 99% väestä seuraa vain sen oman joukkueen edesottamuksia ja jos keskimääräinen peliseurantatahti on 1 peli / viikko

Minä katsoisin huippukierroksilta parikin peliä jos muitten otteluitten tulokset olisivat kierroksen ajan piilossa, ainakaan viime kaudella ei onnistunut kun joka maalin kohdalla tuli ilmoitus heti ruutuun,
tämä harmillista koska parinkin eri joukkueen pelit kiinnostaa (HIFK, TPS, Ässät,Ilves) Vink Vink ;)
mutta eihän otteluita viitsi katsoa jos tuloksen tietää, laittaisivat vaikka erätauolla tilannetiedotuksen ja sitä ennen pienen varoituksen.

Ne jotka haluavat muista otteluista reaaliaikaisen tilanneseurannan saavat sen varmaan Iphonen tms. kautta tekstitv:llä?
DigiHate kirjoitti:
tulisi pyydetyllä kk-maksulla pelin hinnaksi n 2 x 7,5e (2 x siis koska pitää maksaa myös turha puoli vuotta, mikä siis tuplaa pelin hinnan)


Ite saan liigakauden kestoksi yli puoli vuotta, tietty jos päättyy runkosarjaan kausi niin 6 kk ja 1 pvä kestää sarja.
Muumiveikon kommentti muiden pelien tilannetiedottamiseen on osuva - itseäkin ne jatkuvat plingit häiritsee - ja se, että (ainakin UrhoTV.n) selostajan tarvii vielä lukea se kansalle ääneen kaikkine syöttäjineen päivineen. Nuo näkee helposti vaikkapa teksti-telkusta...

Noh, ehkä nää jutut kuuluisi paremmin Nelosen palautteisiin, mutta toinen ärsyttävä asia on yleisesti pallopelien televisioinnissa jostain ihmeen syystä oleva käytäntö, että pelikello + tilanne -loora aina "sammutetaan" pelikatkojen ajaksi. Jos sitten vaikkapa pelikatkon aikana pikasurffaa (Urho Total -aikana siis) muiden pelien tilanteet muilta kanavilta, niin tulosta ei näe, ellei peli satu olemaan käynnissä...


Edelliselle kirjoittajalle vastakommentiksi, että heitin tuossa nyt niin hinnat kuin kauden mitan hieman karkealla seulalla - ei ollut tarkoitus halkoa centtejä eikä sekunteja... 🙂
Jokos täällä on tietoa ovatko nuo Nelonen Pro Extra kanavat HD-kanavia Viihteessä? Kolmikirjaimisella kilpailijalla ainakin mainostavat oikein niiden olevan kaapelissa, luulisi että IPTV:ssä tuo onnistuisi ihan siinä missä kaapelissakin.

Nelosen laatu varmasti on parempaa kuin edellisellä toimijalla, mutta kun kerran jokainen lähetys kuvataan ja tuotetaan teräväpiirtona, niin olisi se varsin ikävää jos tuo lähetys viimeisessä vaiheessa paketoidaan SD-lähetykseksi.
No onhan ne nelonen mainostanut täyä että kaikki tulee hdna joten se ei iptvssä ole ongelma ettei niitä hdna tulisi.
ZerDzo kirjoitti:
No onhan ne nelonen mainostanut täyä että kaikki tulee hdna joten se ei iptvssä ole ongelma ettei niitä hdna tulisi.


Nelonen kyllä, Sonera ei. Ainostaan on kuulunut että "laatu on parempi kuin aikaisemmin", joka ei toki paljoa vaadi. Tätä vahvistusta siis olen vailla Soneran puolelta.
Ainakin linkin kautta aukeavan mainoksen mukaan kaikki on HD:tä ja suoria. http://www.sonera.fi/tv+ja+viihde/tv+palvelut/kanavapaketit/nelonen+paketti/sm-liiga?cmpid=BB-smliiga-etusivu-iso

Saatteko mistään selville miten toimii otteluiden katsominen jälkeenpäin? Pääseekö aloittamaan alusta vaikka ottelu olisi kesken vai pitääkö odottaa seuraavaan iltaan, kuten URHO-paketin kassa? (Olen yrittänyt selvittää tätä jo tuolla ohjelmakirjasto-osiossa ilman merkittävää tulosta.)
Onko Soneralla olemassa erikoistarjous, josta ei nettisivuilla ole (ollut) mainintaa? Tai ei ainakaan ole silmään osunut. Nelonen Paketti + Pro Extra + Viasat Sport-yhdistelmä. 3kk/0€ jonka jälkeen 39,90e/kk. 12 kk määräaikainen sopimus. ?
Oli 15.8. Asti toi tarjous...
Mulle tuli välivuosi jääkiekosta :(

19,99 olisin ollut valmis maksamaan ilman 12kk pakkosopparia vaan ei onnistunut joten tein sen linjanvedon että ensi kaudella en jääkiekkoa katso. Cmoren tarjous vei puoleensa jossa 14,99 3kk ja sitten 24,95 seuraavat 3kk, näkee Mestarien liigaa enemmän kun jaksaa katsoa loistavalla kuvalla ja siihen päälle Timanttiliigat ja F1 kisat. Toivottavasti Nelonen tippuu ahneuksistaan maan kamaralle ennen kauden 2014 alkua, kausikortti tai sitten sopimukset kauden pituisiksi! 150e olisin ollut valmis maksamaan oman joukkuueen kausarista IPTV:n kautta mutta ei niin ei, onneksi hallille pääsee suht nopeasti julkisilla 🙂
Sulle tuli välivuosi 5 vuodeksi koska nelonen eli sanoma on vähän eritason lafka kun urho. Ihan tiedoksi vaan. Tän voi nyt ihan maalaisjärjellä ajatella jos urho ei pysty ees veikkausliigalle rahoja maksaa ajoissa. Sitä paitsi ruutu + saat 19.95 hintaan kaikki pelit.
ZerDzo kirjoitti:
Sulle tuli välivuosi 5 vuodeksi koska nelonen eli sanoma on vähän eritason lafka kun urho. Ihan tiedoksi vaan. Tän voi nyt ihan maalaisjärjellä ajatella jos urho ei pysty ees veikkausliigalle rahoja maksaa ajoissa. Sitä paitsi ruutu + saat 19.95 hintaan kaikki pelit.


19,95 kelpaisi jos sen voisi tilata kauden ajaksi IPTV laitteelle mutta sopimuksen minimikesto 12kk ja palvelu netissä =Ei kiitos, Maikkari sai mut jo vakuutettua loistavalla kuvalla ja halvalla hinnalla + en ole naimisissa kanavien kanssa sitten kun kausi on ohi, ja maikkarin annilla se ei niin paljoa edes häiritse kun katsottavaa löytyy laidasta laitaan. Nelosen kanavilta ei tule jääkiekon lisäksi MITÄÄN katsottavaa, en siis niistä kanavista ole valmis maksamaankaan!

150e kertamaksulla kausikorttimuodossa tai sitten 24,95/kk IPTV laitteelle ja määräaikainen soppari, tässä mun ehdot mistä en ole valmis tinkimään.
Kehitysehdotus Neloselle


Jos Nelosella olisi kesäkaudella Veikkausliiga ohjelmistossa Extra-kanavilla eli näkisin kaikki oman joukkueen pelit niin kaupat tulisi nykyisillä hinnoilla, tämä oli UrpoTV:llä pari vuotta sitten ja sen loppuminen harmitti. Uskoisin että kiinnostusta Nelosen kanaviin löytyisi paljonkin nykyistä enemmän kun mielekästä urheilutarjontaa olisi ympäri vuoden, ja please älkää edes mainitko Kino tai muita kanavia tai marginaalilajeja mitä nyt näytetään. Meillä näkyy kaikki HD kanavat tämän kuun loppuun ilmaiseksi ja Nelosen PRO kanavat ainoita mitä ei katsota ollenkaan, EDES ILMAISEKSI 😃
Muumiveikko kirjoitti:

Meillä näkyy kaikki HD kanavat tämän kuun loppuun ilmaiseksi ja Nelosen PRO kanavat ainoita mitä ei katsota ollenkaan, EDES ILMAISEKSI :D


No eipä nuita meilläkään NYT katsottaisi kun niiltä ei tule itseä kiinnostavaa ohjelmaa, mutta tilanne kääntyy päälaelleen 12.09. kun jääkiekon SM-liiga, eli tutummin 1üga alkaa... 😉
No eipä nuita meilläkään NYT katsottaisi kun niiltä ei tule itseä kiinnostavaa ohjelmaa, mutta tilanne kääntyy päälaelleen 12.09. kun jääkiekon SM-liiga, eli tutummin 1üga alkaa... ;)[/quote]

Mitäs sen jälkeen katsotaan kun SM-liiga ensi Maaliskuussa loppuu? Neloselta tulee 30e lasku vielä 6kk ajan ja kanavilta tulee purjehdusta tai jotain Motogp:tä.
Onko kiva maksaa kanavapaketista puoli vuotta vaikka sitä ei halua katsoa kauden jälkeen edes ilmaiseksi? IPTV laitteelle ei ole mahdollisuutta saada matseja kuin 12kk sopparilla ja siksi sitä en tilaa, ja nettilähetyksiin en luota ennenkuin nään että eivät pätki ja kuvanlaatu on sen HD ohjelmakirjaston kanssa. MIten musta tuntuu että tämä keskustelu alkaa käymään itseään toistavaksi, lukekaa hyvät ihmiset aikaisemmat keskustelut jotta ei tarvitse sanoa näitä samoja asioita illasta toiseen :)
Ja Nelosellä töissä olevat jotka tulevat tänne kirjoittelemaan mainostekstejä, älkää viitsikö.
Jos tuote on hyvä niin se myy kyllä itseään, teidän ei ole. Hyvästi!
SM-liiga on Viihteessä HD-laatuista. Mikä tarkemmin on lähetettävä bitrate ja fps ?
Samaa mieltä Muumiveikon kanssa!
12kk sopimus on ihan älytön ku käytännössä ostettu tuote (SM-liiga) kestää vain 6 tai 7 kk, riippuen oman joukkueen menestyksesä.
Voisin maksaa tuon 30e/kk, jos se kattaisi koko kauden.
Jaaha - keskustelu etenee... :)


Omalta kohdalta toistan taannoisen kommenttini loppuosan:

"Varsinaiseen Nelospaketin hinnoitteluunkaan puuttumatta - siinä on periaatteellisia vikoja:
1: Pitää tilata vuoden annos kanavia puolen vuoden kiekkokauden takia
2: Pitää tilata huuhaa-kanavia oleellisen lisäksi

Nelonen määrää hinnat mut sori Sonera - tässä ainakin jäi yx asiakas kyydistä..."


Jos mä olisin Sonera - mainoksissa edes pahoittelisin, että "näitä nyt vain on Nelosen määräyksestä myytävä tällaisina paketteina". Ihmettelen, että kehtaatte mainostella etusivuilla ja laajakaista-tv.nkin mainoksessa pelkästään "Nyt SM-liigaa - 2kk 0e + 10kk 30e", KUN SIIS SE KIAKKOKAUSI KESTÄÄ S-E-I-T-S-E-M-Ä-N KUUKAUTTA - ei 12!!!"

Kas kun pakettia ei ole viritetty vaikka tuon 7kk.n mittaiseksi ja pistetty hinnaksi 50e/kk. Silloin tuote olisi täsmälleen tuon halutun kiekkokauden mittainen - maksaa sit joka maksaa... 🙂
"Varsinaiseen Nelospaketin hinnoitteluunkaan puuttumatta - siinä on periaatteellisia vikoja:
1: Pitää tilata vuoden annos kanavia puolen vuoden kiekkokauden takia
2: Pitää tilata huuhaa-kanavia oleellisen lisäksi

Nelonen määrää hinnat mut sori Sonera - tässä ainakin jäi yx asiakas kyydistä..."



Tänään tuli mullekkin toi tarjous ja kuoppasin lopullisesti kiekon katselun ensi kauden osalta,
tässä jäi toinen asiakas kyydistä! (Hallille kyllä menen kun se on halvempaa 😃 )
Onneksi on Valio ja Mestarien liiga +F1 +Timanttiliiga ja sopimus määräaikainen ja hinta 20e/kk 6kk sopparilla, ottakaa hinnoittelusta ja palvelusta mallia Nelonen (uusi kirosana)

Kas kun pakettia ei ole viritetty vaikka tuon 7kk.n mittaiseksi ja pistetty hinnaksi 50e/kk. Silloin tuote olisi täsmälleen tuon halutun kiekkokauden mittainen - maksaa sit joka maksaa... :)[/quote]

Just näin, hinta kyllä liian kova mutta [u:2h9828xa]määräaikainen[/u:2h9828xa] soppari nimenomaan IPTV laitteelle ja hinta 30e/kk.

Netin kautta saa Ruutua 30e/kk mutta sitä en halua (Asun taloyhtiössä missä vanhanaikainen jakamo ja lähetykset pätkii 😞 100M valokuidulla varmaan eri juttu mutta kertokaa se naapurin mummeleille jotka eivät suostu pieneen investointiin jotta netti pelaisi,muuten ovat kyllä mukavia, sain viime jouluna HIFK:n väriset villasukat lahjaksi.
Ne jalassa voikin sitten ensi kaudella kuunnella radiosta ottelutilanteet merisään välissä 😃 😃 )

2014-2015 kautta odotellessa..............
"Just näin, hinta kyllä liian kova mutta määräaikainen soppari nimenomaan IPTV laitteelle ja hinta 30e/kk."

Täsmennetääs nyt taas: Sillä 50e/kk -heitolla en tarkoittanut, että hinta pitäisi olla juur tuo, vaan että vaikkakin se olisi tuota nyky-kk-hintaa korkeampi, niin asiakas saisi juuri sen halumansa kiekkokauden, eikä tippaakaan ylimääräistä.

Ja oli katselulaite sitten mikä tahansa, niin nuo "katsele 7kk.n kausi vuoden sopparilla" -tyyliset myynnit pitäisi oikein lailla kieltää - on kai siä Brysselissä turhempiakin säädetty 😉
Ei olis tarvinnu täsmentää, kyllä sen kaikki tajus että et tarkottanut 50 hinnaksi, kunhan avauduin kiukuspäissäni 😃 Keskustelin muuten tuossä äsken muutaman kaverini kanssa jotka myös ovat olleet "nettikausikorttilaisia" ja eipä tullut yllätyksenä että en ole ainoa joka Nelosen tarjouksen on hylännyt.

Toivon että 4 tekee paljon tappiota ja muutama pomo saa kenkää, joskus voi olla hauskaa mennä perse edellä puuhun mutta onko se kannattavaa? Dont think so...ja muutoksia ei tapahdu jos kansa ei äänestä lompakolla, kauhuskenaario on nimittäin Hannat ja Kertut se että jos tässä annetaan periksi niin kohta meillä on 7kk jääkiekkokausi näkyvissä vain 5v sopimuksella tai sitten pitää ottaa muita paskakanavapaketteja tai pitää Nelosen mainospipoa kesät/talvet. Nyt ei anneta yhtään siimaa vaan heitetään kalastuskortit mäkeen ja vaihdetaan harrastusta, yhtenäinen vastarinta on ainoa vaihtoehto tilanteen korjaamiselle, Italian mafialla luultavasti parempia sopimustarjouksia joten kaikki kuorossa nej tack.

Olenkin tekemässä Faceen sivustoa joka haistattaa kesäkukkaset Nelosen 12kk sopimuspoltiikalle IPTV puolella (30e hinta ok) ja mielellään sellaisia kukkia jotka ovat menneet ensin lehmän läpi ja muuttuneet mustiksi, sysimustiksi!

BOIKOTOIKAA NELOSTA tai antakaa sinne ainakin palautetta, nyt timanttiliigaa maikkarilta 😃

Vastaa