Saako Spotifyn ilman laajakaistaa/puheliittymää Soneralle?

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 16 katselukertaa

Hei !!!

Kaveri kysyy jolla on Saunalahden datarajaton liittymä puhelimessa ja läppärissä Saunalahden mokkula. Haluaa nauttia musiikista ilman datarajoja siksi Sonera ei ole vaihtoehto hänelle.

Miten on, saako hän Spotifyn pelkästään ilman että avaa mitään liittymää Soneralle???

Laskulla olisi vaan Spotify Preemium palvelu???

5 kommenttia

Hei museomies!

Spotify Premium palvelun voi tilata myös suoraa Spotifylta jolloin veloitus tapahtuu luottokortin kautta. Jos palvelun haluaa tilata Soneran kautta, tarvitaan joko matkapuhelinliittymä, liikkuva netti tai kiinteä laajakaista.
Merja_J kirjoitti:
Hei museomies!

Spotify Premium palvelun voi tilata myös suoraa Spotifylta jolloin veloitus tapahtuu luottokortin kautta. Jos palvelun haluaa tilata Soneran kautta, tarvitaan joko matkapuhelinliittymä, liikkuva netti tai kiinteä laajakaista.


Harmi kun ei onnistu. Hän haluaisi perinteisen laskun.

Liittymän hän tuskin avaa, kun on jo hänellä liittymä, jota ei halua myöskään siirtää.

Käyn hänen kanssa R-Kioskilla, siellä kun näkyi olevan Spotify-lahjakortteja. Kaveri ei tykkää verkkomaksamisesta eli on kokonaan pois päältä. Ei halua jaella korttinsa tietoa ympäriinsä verkkokauppoihin ja -palveluihin joten operaattorin kautta / kivijalkakaupan kautta tekee ostokset.

Hän kyllä ottaisi liittymän teiltä, mutta ei halua maksaa varaliittymästä 10 €. Joku perusliittymä euron kuukausimaksulla jos olisi, niin ottaisi peruspuhelimeensa spotifyllä. Mutta Sopivat ovat aika epäsopivia.

Kiitos vastauksesta.
museomies: Meillähän on olemassa Sonera Perus jonka peruskuukausimaksu on vain 1,90 eur/kk. Olisiko se parempi ratkaisu? Siihen ystäväsi voisi sitten tilata Spotifyn ja palvelu veloitettaisiin matkapuhelinlaskun yhteydessä.
Tuo on hyvä vinkki, kiitos.

Hän ainakin kiinnostui, koska perusliittymä olisi hyvä varaliittymänä. Älypuhelimen akku kun ei aina kestä koko päivää, niin hänen on hyvä olla silti tavoiteltavissa.

Tuo Spotify-maksukin olisi helppo, kun tulisi laskulla liittymän mukana. Ei tarvitse useita laskuja eri yrityksiltä.

Hän tilaa ensi kuussa tuollaisen varmaan, ellei sitten päädy näihin R-Kioskin lahjakortteihin Ne lahjakortit pitää vain aina hakea eli sinänsä Soneralta lasku olisi parempi. Ottaisi varmaan sähköisenä.
museomies: Aivan, no hyvä että tuo ainakin herätti mielenkiintoa. Lasku on tosiaan huomattavasti vaivattomampi kuin lahjakortti systeemit. Ja liittymään kun tilaa sähköpostilaskutuksen niin saa laskutkin sinne omalle koneelle.

Vastaa