Saapuvat/Lähtevät puhelut ja netti kiukuttelee

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Elikkäs sellanen ongelma ilmennyt että jos ja kun puhelimella käy netissä ja sammuttaa sen netin, niin sen jälkee ei yhdistä nettiin ollenkaa saati että vois soittaa tai vastaanottaa puheluita. Uudelleen käynnistus korjaa ongelman hetkellisesti mutta alkaa taas ko käyt netissä ja sammutat sen.. Saunalahden kanssa ei ollu tuota ongelmaa joka sai epäilemään tietenkin ekana Soneraa. Joskus käy niin hyvä tuuri että puhelimella voi soitella netin sammuttamisen jälkee mutta ne kerrat on harvassa ollu ilman sitä boottia. En ole tuolla isolla kirkolla testannu että pelaako se siellä miten hyvin mutta täällä Ylitornion mettissä se ei ainakaan toimi enää.. sillon ko liittymää vaihdoin ni pelas kyllä mutta nyt alkanu tollasta märkää kakkaa tekemään.

2 kommenttia

Hei Seburi,

kiitos viestistäsi.

Pahoittelen kuvaamaasi ongelmaa, joka voi johtua useastakin eri syystä. Mikäli mahdollista, voisit testata liittymäsi toimivuutta muualla kuin kotiosoitteessasi, jotta voitaisiin varmistua siitä, että puhelimeesi tai sim-korttiisi ei ole ilmaantunut vikaa.

Ongelma voi olla myös Soneran verkossa. Esimerkiksi osoitettasi lähinnä olevan tukiaseman suuntaus ei ole paras mahdollinen osoitteeseesi nähden. Lähimpään tukiasemaan on tulossa parannusta, mutta parannus on näillä näkymin tulossa vasta ensi vuoden alkupuolella.

Mikäli puhelimesi toimii normaalisti muualla, pyytäisin sinua ottamaan yhteyttä Vikapalvelumme numeroon 0206 90101 (pvm/mpm), joka palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.30. Voit lähettää meille vikailmoituksen myös Sonera Omilta Sivuilta "Apua ongelmiin" -kohdan kautta. Vikapalvelumme asiantuntijat voivat tutkia tilanteen.


Ystävällisin terveisin

Tapani V
No toimii toi ihan normaalisti Rovaniemellä, Ivalossa ja jopa Inarin takamettissä.. Toimihan se aluksi täälläki mutta sitte alko kiukuttelut.. eli veikkaan siis verkkoa.

Vastaa