Sähköposti ongelma

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Hei

Ostin juuri uuden tietokoneen jossa on Windows 8. Miten saan näkymään sähköpostilaatikot? Entisessä koneessa oli Offise 2000 paketti ja siitä käytin sen sähköpostiohjelmaa. Tähän koneeseen ei viitsi asentaa sitä vanhaa pakettia ja uutta offise pakettia ei ole. Onko w8:ssa outlookissa jokin systeemi mikä voisi hakea vanhat Soneran sähköpostilaatikot esiin niin, että en menettäisi saapuneita posteja?

Ystävällisin terveisin

Markku Rantanen

ps. En myöskään löydä tilien tekemiseen tarvittavia käyttäjätunnuksia enkä salasanoja. Kuinka saan uudet?
Sain asiakas palvelun kautta asioihin selvyyttä mutta yksi kysymys. Sopimus on vaimon nimissä ja hänen sähköpostiin pääsee Soneran sivuilta, mutta minulla kun on lisäpostilaatikko niin siihen ei pääse. Miksi näin?

1 kommentti

Hei markku1750,

Jos olet vanhassa koneessasi käyttänyt sähköpostiohjelmaa IMAP-protokollan kautta niin silloin saamasi viestit säilyvät ja tulevat esille myös tässä uudessa outlookin postilaatikossa. Apua sähköpostilaatikon käyttöönottoon löytyy ohjeet ja vinkit-sivultamme: http://www5.sonera.fi/ohjeet/Sähköpostiohjelmat

Apua näiden sähköpostiohjelmien ja sähköpostien siirtoa varten antaa parhaiten Helpson-palvelu!

Vaimosi tunnus on ns. pääkäyttäjätunnus jolla on oma postilaatikko. Hän ei pysty salasanaasi vaihtamaan eikä samalla tunnuksella luonnollisesti tietenkään pääsee sinun laatikkoosi. Voisitko pyytää vaimoasi laittamaan viestiä vaikka facebookin kautta tuosta salasanan vaihdosta ja tunnusten lähettämisestä uudestaan! Voitte tehdä tämän myös omien sivujen kautta laittamalla asiasta palvelupyynnön! Sen jälkeen kun sinulla on käyttäjätunnus ja salasana tiedossa omaan laatikkoosi, voit käyttää sitä myös webmailin kautta.

Vastaa