Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
taitam-2_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Sähköpostin jakaminen tablettiin ym.

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Käytössäni on pp.inet.fi sähköposti ja se on kiinteän pääkoneen lisäksi läppärissä ja älypuhelimessa(samsung xcover). Toimivat suht hyvin,mutta kun puhelimesta avaa saapuvan postin ensin,ei pääkoneen sähköposti aukea vaan näyttöön tulee teksti: "-käyttäjätunnuksen lähettäminen ei onnistunut. Postipalvelin mail.inet.fi vastasi Proxy autentication failed".Pääkoneen sähköposti aukeaa uudestaan jonkun ajan kuluttua itsekseen. Nyt olen liittänyt vielä Samsung-tabletin samaan meiliosoitteeseen ohjeiden mukaan ja toimii hienosti.Ongelma on ,että pääkoneen sähköposti herjaa taas samaa eikä aukea ollenkaan. Kun poistan tabletista meiliasetukset,pääkone toimii taas hetken päästä.
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei taitam-2,

Todennäköisesti pöytäkoneessa sähköposti on POP3 tilinä ja muissa laitteissa se on IMAP tilinä. Suosittelen vaihtamaan pöytäkoneelta sähköpostin IMAP tiliksi.

Sähköpostiohjelmien asetuksia löydät sivuiltamme.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut