Sain Soneralta VARMUUSKOPIO-OHJELMAA koskien infoa+muuta

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei Soneran väki,
Sain Soneralta VARMUUSKOPIO-OHJELMAA koskien infoa+muuta,

en voi ladata uusinta versiota, koska sivuiltanne tarjoutuu versio vanha 2.1 versio.

(Hyvä asiakkaamme
Parannamme Sonera Varmuuskopio -palvelua päivittämällä sen ohjelmaversion automaattisesti uuteen 2.3-versioon kesäkuun alussa.
Sinulla on käytössäsi varmuuskopiopalvelun vanhempi 1.0- tai 2.1-versio, johon emme voi tehdä automaattista päivitystä. Jotta voisimme päivittää ohjelmistosi automaattisesti uusimpaan versioon, pyydämme sinua ensin päivittämään palvelusi uudempaan 2.2-versioon 31.5.2011 mennessä. Tämän jälkeen voimme tehdä automaattisen päivityksen uusimpaan 2.3-versioon.
Huolehdithan palvelusi päivityksen ajoissa kuntoon, jotta korvaamattomat tiedostosi varmuuskopioituvat myös jatkossa. Mikäli Varmuuskopion ohjelmaversiota ei päivitetä 31.5. mennessä 2.2-versioon, ohjelma lopettaa tiedostojesi varmuuskopioinnin ja ilmoittaa virhetilasta.)

koska linkki sivusto ei anna 2.2 versiota vaan katsoin versiotiedot asennuspaketista, ennen asentamista ovat sama/samat kuin 2.1 versiossakin?, ladatkaa ensin sinne ladattavaksi uudempi versio.voitte tarkistaa sen alapuolella olevasta linkistä itse.

(linkki: Lataa Sonera Varmuuskopion uudempi versio: www.sonera.fi/varmuuskopiolataus)

1 kommentti

Sivulta http://www.sonera.fi/laajakaista/tietoturva+plus#Info2 voit ladata Varmuuskopion 2.2 version.

Ohjeet ja vinkit -sivuston latauslinkit ovat päässet vanhenemaan eli osoittavat vanhaan versioon asennusohjelmasta. Kiitos tiedosta.

Vastaa