Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
lahtpi_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 10 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Saldovahti varoittaa liian aikaisin

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Miksi Saldovahti on edellisellä ja nyt menossa olevalla laskutuskaudella hätyytellyt jo sellaisissa vaiheissa, joissa saldosta ei ole käytettynä vielä läheskään 50 prosenttia tai kakkosvaroitusvaiheen 75 prosenttia? Omien sivujen mukaan minulla on nyt saldoa jäljellä enää runsas kaksi euroa (laskutuskausi päättyy vasta noin kolmen viikon kuluttua), mutta kertyneen laskun perusteella vielä lähes 20 euroa. Edelliskaudella laskun loppusumma ei ollut lähelläkään saldorajaa.

Aiemmin tällaisia varoituksia ei ole tullut, mutta silloinkin Omat sivut näyttivät aivan liian alhaisia jäljellä olevia saldoja. Miksi siis asetettu saldoraja ei pidä paikkaansa?

Vahti kertoo, että seuraava viesti tulee siinä vaiheessa, kun saldoraja ylittyy. "Puhelut ja tekstiviestit on tällöin estetty 18.8.2014 asti. T. Sonera" On aika epävarma olo, kun minusta riippumattomista syistä ollaan estämässä puhelimen käyttö. Jos esto tulisi, saako sen puretuksi ennen tuota laskutuskauden päättymistä?

Joka tapauksessa odotan, että nykyinen ristiriita saldorajan, todellisen kertymän ja jäljellä olevan saldon välillä korjataan.
1 vastaus
Satu__
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 90 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei lahtpi,

olisiko sinun mahdollista laittaa meille vikailmoitus/palvelupyyntö Soneran Omien Sivujen kautta? Otamme sinuun yhteyttä ja selvitellään asiaa.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut