Samsung Galaxy S3 käyttökokemuksia

  • 11 December 2014
  • 0 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tulipahan hairahdettua ja hankittua ko. kehuttu puhelin joka ainakin minulle on ollut suuri pettymys. Tässä muutamia käytännön havaintoja.
-akun kesto n. 12 tuntia lepotilassa (kaikki ylimääräiset toiminnot sammutettu)
-käyttöjärjestelmä yhtä monimutkainen käyttäjälle kuin windowsin tietokoneissa, sekä käytännön ominaisuudet puhelimessa toimivat epäluotettavasti.
-WI-FI verkko ei pysy päällä
- näytön alla olevat toiminnot menee usein itsestään päälle kun puhelin kädessä. Suunnitteluvirhe? (toiminnot pitäisi olla ylempänä)
-Pöytälaturin suunnittelu on myös "kukkanen". Kun laitat puhelimen laturiin joudut hakee käsikopelolla laturin ja puhelimen pistokkeita kun sille ei ole mitään sivutukea, niin että puhelimen saa ujutettua helposti laturiin ja jos pistoke ei ole pohjassa niin puhelin meinaa kellahtaa pöydälle kun ei ole sivutukea.
Tässä muutamia kokemuksia joita nyt tällä hetkellä tuli mieleen.
Pieniä mutta harmittavia asioita.
Onneksi minulla oli tallella iPhone 4S johon hommasin multi simin ja sen arvostus kaikessa helppoudessa ja varmassa toimivuudessa nousikin silmissäni takaisin arvoon arvaamattomaan. Samsung saa levätä nyt rauhassa 2 vuotta kirjahyllyssä odottamassa sopimuskauden loppua.

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa