Samsung Galaxy S5 ja Sony Xperia Z2 saatavuus


Terve! Onko näitä kyseisiä malleja tulossa teille myyntiin ja jos, niin koska?

22 kommenttia

??
Hei nikpro! Laitoin tästä kyselyä eteenpäin ja vastailen tänne, kunhan saan lisätietoja.
Sain nyt hieman lisätietoja, mutta tässä vaiheessa meillä ei ole oikeastaan hirveästi kerrottavaa valmistajien tiedotteiden lisäksi.

Samsungin pressitiedote löytyy täältä: http://www.epressi.com/tiedotteet/samsu ... y-s5n.html ja siellä kerrotaan, että ”GS5 saapuu myyntiin 11. huhtikuuta”.

Sony Xperia Z2:n tiedote löytyy täältä: http://blogs.sonymobile.com/press_relea ... more-10569 ja siellä puolestaan sanotaan, että ”Xperia Z2 will launch globally from March 2014.”

Eli molemmat puhelimet julkaistaan kevään aikana, mutta tarkempi aikataulu myynnin aloittamisesta on vielä avoinna.
Noi tiedot olikin jo tiedossa, mutta tarkoitin, että onko kyseisiä malleja tulossa juuri teille myyntiin niin, että ne voisi ostaa kytkyllä?
nikpro: Meilläkään ei siis ole tiedossa muuta kuin nuo yleiset lehdistötiedotteet kyseisten mallien osalta. Eli toistaiseksi emme osaa sanoa onko kyseiset mallit tulossa meille myyntiin ja jos on niin koska. Kannattaa seurailla verkkosivujamme joista varmaan selviää koska puhelimia on tilattavissa.
Ok. Aattelin kysellä, kun muistaakseni Galaxy S3:kin tuli aika paljon ennen julkaisua teille myyntiin nettisivuille ja olisin mahdollisesti juuri noita kyseisiä puhelinmalleja ostamassa. Onko teillä muuten ollenkaan HTC:n puhelimia tulossa myyntiin. Lähinnä tota uusinta HTC One 2/M8:a tässä mietin.
nikpro: Toki on aina mahdollista että puhelin tulee ennakkotilattavaksi ennen varsinaista myynnin aloitusta. Tällä hetkellä tiedossa ei kuitenkaan vielä ole järjestetäänkö tämän mallin kanssa ennakkotilausta.

Mitä tulee HTC puhelimiin niin niitä ei ole tulossa valikoimaamme. Kiitokset kuitenkin palautteesta ja toiveesta, laitetaan eteenpäin 🙂
Harmi tosiaan, että HTC:n luureja ei ole saatavilla, mutta odottelen mielenkiinnolla, jos noita kahta muuta tulisi teille myyntiin. Varsinkin tuo Sony olisi mieluinen.
Galaxy S5:sta jo jonkun aika sitten teille tuli myyntiin, mutta onko tuosta Xperia Z2:sta mitään tietoa?
nikpro kirjoitti:
Galaxy S5:sta jo jonkun aika sitten teille tuli myyntiin, mutta onko tuosta Xperia Z2:sta mitään tietoa?



Voih, lapsi hyvä, lukisit hieman tarkemmin aikaisemmat vastaukset.




"Kirjoittaja Johannes » 03 Maalis 2014, 15:16

Sony Xperia Z2:n tiedote löytyy täältä: http://blogs.sonymobile.com/press_relea ... more-10569 ja siellä puolestaan sanotaan, että ”Xperia Z2 will launch globally from March 2014.”

Eli molemmat puhelimet julkaistaan kevään aikana, mutta tarkempi aikataulu myynnin aloittamisesta on vielä avoinna."





"Kirjoittaja Merja_J » 03 Maalis 2014, 19:27

nikpro: Meilläkään ei siis ole tiedossa muuta kuin nuo yleiset lehdistötiedotteet kyseisten mallien osalta. Eli toistaiseksi emme osaa sanoa onko kyseiset mallit tulossa meille myyntiin ja jos on niin koska."



"Kirjoittaja Johannes » 03 Maalis 2014, 14:44

Hei nikpro! Laitoin tästä kyselyä eteenpäin ja vastailen tänne, kunhan saan lisätietoja."




Tarkoitus ei ole tuomita, mutta hieman turhemmat kyselyt voisi ehkä jättää pois, koska soneran foorumien työntekijät saavat liikaa turhaa kuormitusta. Tämänkin kysymyksen olet kysynyt jo kolme kertaa aikaisemmin ja Soneran Johannes on lupaillut tilannepäivityksiä antaa tänne, joten malttia peliin.
En muuten kyselisikään, mutta kun tuosta GS5:stäkään ei mitään ilmotettu etukäteen tähän, vaikka toisin sanottiin, niin halusin vain varmistaa, että jos tuota Z2 olisi tulossa kohta myyntiin. Ei muuta.
Hei,etsin varmaa tietoa Samsung Galaxy 5.
Alkavatko toimitukset lupaamanne aikautaulun mukaisesti kun tilaa verkkokaupasta vai onko tämä edelleen johonkin yleiseen tiedotteeseen perustuva tieto (ei näin) ?
Tuleeko valikoimiin myös "paremmat" värit:kulta ja sininen jos niin koska?
Moi Luuri68! Ennakkomyynti on jo käynnissä ja laitteen toimitukset alkavat 11.4. Eli tähän voi kyllä luottaa 🙂 Kultainen ja sininen malli on tulossa myyntiin myöhemmin keväällä, mutta tarkka aikataulu on vielä avoinna.
Hei!

Olisin tiedustellut Samsung Galaxy S5:n toimituksesta. Kyseisen mallin myynti alkaa nyt perjantaina 11.4, ja olen tehnyt kännykästä ennakkotilauksen verkkokaupassanne. Tapahtuuko kännykän toimitus jo perjantaina (ts. saanko kännykän jo perjantaina itselleni), vai pistetänkö se postiin vasta perjantaina (jolloin saan sen vasta seuraavalla viikolla)?

Muistelen, että aikoinani ensimmäisen Lumian teiltä tilatessani kännykkä oli jo heti myynninalkamispäivänä postissa noudettavissa, ja nyt jännityksellä odotan, saanko uuden kännykän jo viikonlopuksi 🙂
Hei Emkekkon!

Kyselen vielä tähän varmistuksen tukun puolelta ja sitten vastailen sinulle:)
Hei emkekkon!


Sainkin tuossa tukun puolelta varmistuksia. Postitukseen laitteet lähtee torstaina joten uuden luurin sinun pitäisi saada jo perjantaina kouraan.
Mahtavaa! 🙂 Kiitos paljon kun selvittelit asiaa.
Miten meinasitte vastata hintakilpailuun kun oranssi ja pinkki kilpailijanne sekä eräs iso suomalainen verkkokauppa ovat muuttaneet hintaa kuluttaja ystävällisempään suuntaan?
Jos hintanne muuttuu miten se vaikuttaa jo tilattuun laitteeseen? Mistä tilauksen voi perua?

Kyse siis Samsungin GS5:sta.
Moikka quattro!

Tällä hetkellä mennään näillä hinnoilla, tulevaisuudesta ei vielä pääse sanomaan :)
Jos puhelin tulevaisuudessa jossain vaiheessa tarjoukseen tulee, ei se vaikuta jo tilattuihin puhelimiin.
Jos tilauksen haluaa perua, voipi olla meihin päin yhteydessä pirauttamalla Asiakaspalvelunumeroon 0200 17000 (ma–pe 8–20, la 9–16.30) tai Soneran Facebookin kautta yksityisviestillä. Toivottavasti ei nyt kuitenkaan ihan tähän tarvitse mennä ;)
Aurinkoa kevääseen!
Kiitoksia vastauksesta.
Eiköhän se luuri kannata sieltä ottaa mistä halvimmalla saa?
Hei Quattro!

Tosiaan tämä on asiakkaan valinta mistä haluaa tilata puhelimen. Minusta tarjous mikä meillä on kyllä loistava. Miettii, ettei nyt kovin monesta paikkaa saa esimerkiksi 36kk:n maksuaikaa ilman korkoa laitteelle:)
Hei, onko Sony Xperia Z2:den saatavuudesta/tuloaikataulusta jo vahvistusta? Gigantti ilmoittelee toimitusten alkavan 5.5.2014.

Vastaa