Samsung Galaxy XCover ei liikuta dataa mihinkään suuntaan

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Olen nyt eilisestä paininut uuden työpuhelimeksi hankkimani XCoverini kanssa, mutta en ole päässyt mihinkään yhteisymmärrykseen. Yksi saamistani ehdotuksista on ollut tilata yhteysasetukset operaattorilta, mutta en ole onnistunut löytämään Soneran sivuilta kohtaa, josta moinen onnistuisi Androidiin, ohjaa ainoastaan "näpyttele tämän ohjeen mukaan"-sivulle, mutta eräällä nettipalstalla kirjoittaja kyllä sanoi, että hän oli saanut puolisen vuotta sitten asetukset Soneran liittymään tilaamalla ihan "valmiina". Sinänsä APN-asetukset kyllä näyttävät ihan hyviltä puhelimen asetuksista katsomalla, mutta sen paremmin mms-viestit kuin muukaan data (internet) eivät liiku minnekään kumpaankaan suuntaan.

Oma puhelin on iPhone, jossa on pienempi SIM-kortti, joten en ole edes saanut testattua liittymiä ristiin (toimisiko datasiirto omalla SIMillä Sampassa tai työnantajan SIMillä omassa puhelimessa), mutta liittymän tiedot tilaamalla näyttäisi siltä, ettei liittymässä ole mitään datarajoituksia ja Taskunettikin sieltä löytyy, eli sen puolesta ei kai ongelmaa pitäisi olla.

1 kommentti

Hei Skise! Kokeilehan laittaa asetukset puhelimeen tämän ohjeen mukaan. Jos data ei vieläkään lähde liikkumaan, jätä meille netin kautta soittopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä.

Vastaa