Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
billiejean_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Samsung galaxy s3 sammuilee

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Elikkäs mulla on teiltä kytkyllä kyseinen puhelin, joka on nyt alkanut temppuilemaan. Laturin kun laittaa kiinni, ei välttämättä lataa ollenkaan, tai sitten sammuu. Olen kokeillut eri latureilla ja kaikissa sama ongelma.
Puhelin on alkanut sammuilemaan myös muuten, eikä suostu menemään päälle, tai sitten jumittaa samsungin logossa ja on pakko kiskoa akku irti ja käynnistää puhelin sen jälkeen uusiksi. Olen nyt kokeillut erilaisia tapoja ratkaista ongelmaa, palautin tehdasasetuksetkin luuriin, mutta sama ongelma näyttää vain jatkuvan.
1 vastaus
Merja_J_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1499 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei billiejean!

Kyseisessä puhelimessahan on kahden vuoden takuu. Joten mikäli takuuaikaa on vielä jäljellä, suosittelen että viet puhelimen Sonera Kaupan kautta huollettavaksi. He toimittavat puhelimen eteenpäin ja saat sen korjattuna takaisin. Muista ottaa mukaan laitteen takuutodistus josta selviää laitteen hankintapäivä.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu