Saunalahden mokkulalla ZTE ei toimi Soneran liittymä??

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Minulla on Saunalahden ZTE MF668a mokkula ja nyt hankin siihen Soneralta liittymän kun valikoimassa on tuo sopiva missä nopeus on täydet 21MB/s mutta dataa saa siirtää 2GB/kk ja hinta kohdallaan.

Mutta eipä onnistukaan, ei näytä Saunalahden softa hyväksyvän Soneran SIM korttia. Mitä ratkaisuksi? Olisiko Soneralla tarjolla sopiva oma softa tähän kuten on saunalahdella (http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/352/) ?

EI kannata ehdottaa että vaihda APN ja ne asetukset, ne on jo vaihdettu. Se on jokin muu softassa joka vaikuttaa estävän käyttämästä muiden operaattoreiden sim:iä.

1 kommentti

Hei,

Näyttää siltä, että Saunalahden tikku on operaattorilukittu eikä toimi muiden operaattoreiden verkossa. Oletko kysynyt Saunalahdelta operaattorilukituksen purkua? Meiltä saa myös tilattua nettitikkuja, jotka ei eivät ole operaattorilukittuja: https://kauppa.sonera.fi/yksityisille/t ... D=Some8896 .

Kun tilaat meiltä liikkuvan laajakaistan saat mukana tietoturvaohjelmiston joka on ladattavissa: www.sonera.fi/tietoturva .

Vastaa