Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kake74_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Saunalahden mokkulalla ZTE ei toimi Soneran liittymä??

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Minulla on Saunalahden ZTE MF668a mokkula ja nyt hankin siihen Soneralta liittymän kun valikoimassa on tuo sopiva missä nopeus on täydet 21MB/s mutta dataa saa siirtää 2GB/kk ja hinta kohdallaan.

Mutta eipä onnistukaan, ei näytä Saunalahden softa hyväksyvän Soneran SIM korttia. Mitä ratkaisuksi? Olisiko Soneralla tarjolla sopiva oma softa tähän kuten on saunalahdella (http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/352/) ?

EI kannata ehdottaa että vaihda APN ja ne asetukset, ne on jo vaihdettu. Se on jokin muu softassa joka vaikuttaa estävän käyttämästä muiden operaattoreiden sim:iä.
1 vastaus
sebastian_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 72 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei,

Näyttää siltä, että Saunalahden tikku on operaattorilukittu eikä toimi muiden operaattoreiden verkossa. Oletko kysynyt Saunalahdelta operaattorilukituksen purkua? Meiltä saa myös tilattua nettitikkuja, jotka ei eivät ole operaattorilukittuja: https://kauppa.sonera.fi/yksityisille/t ... D=Some8896 .

Kun tilaat meiltä liikkuvan laajakaistan saat mukana tietoturvaohjelmiston joka on ladattavissa: www.sonera.fi/tietoturva .