Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Maija23ai_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 19 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Siirto

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Minulla on kaksi puhelinta Soneralta, toinen hyvin vähällä muistilla, ja vähin ominaisuuksin. Mutta: sen puhelinnumero on juuri se, joka jokaisen tiedossa on.
Toinen puhelin on sitten Samsung Galaxy Note, hankittu loppukeväällä 2012. Mutta pakettina, siinä keikkuu vielä kännykän hintakin kuukausittain mukana (jonka aion maksaa tässä loppuun). Ja tällä liittymällä on toinen numero, numero, jonka harva vain tietääkään.

Nyt kysyisin, onko mahdollista siirtää tuota pienen (HTC) puhelinnumeroa tähän Nottiin ilman mitään suurempia toimia (osoitekirja, kuvat jne, siis nuo pysyisivän Notessa) ???
1 vastaus
Johannes_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1396 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Maija23ai! Voit hyvin käyttää HTC:ssä olevaa SIM-korttia myös Notessa. Eli vaihdat vain SIM-korttien paikkaa keskenään. Notessa olevat tiedostot ja yhteystiedot pysyvät kyllä tallessa laitteen muistissa. Jos tarvitset erikokoisen SIM-kortin, niin saat sen joko Sonera Kaupasta tai asiakaspalvelustamme.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut