Sm-Liiga siirtyy Neloselle

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art- ... 92538.html

Miten käy Soneran Urho-Totalin? Tekeekö Sonera myös Nelosen kanssa 5 vuoden sopimuksen?

4 kommenttia

Tänään uutisoitiin , että sm-liigan tv-oikeudet siirtyvät Neloselle kaudesta 2013-2014 alkaen. Jatkaako Sonera yhteistyötä siten, että tarjolla on kaikki ottelut eli nykyistä UrhoTV Totalia vastaava tuote ?
Hei Etuhaarukka!

Jääkiekon SM-liiga näkyy kauden 2012-2013 Soneran tarjoamassa niin kuin tähänkin asti ja Sonera pyrkii takaamaan jatkossakin mahdollisimman laajan SM-liiga –tarjoaman.

Kun päätöksiä tulevien kausien televisioinneista on tehty, tiedotamme niistä erikseen.
Toki nyt tuon tiedämme että tulevan kauden vielä näkyy, mutta jatkosta pitää neuvotella Nelosen kanssa jo nyt! Nämä isot sopimukset tehdään jo hyvissä ajoin jos ajattelitte pysyä mukana sopimusneuvotteluissa. Nelonen toki hinnoittelee tulevan paketin ja te hyväksytte tai hylkäätte sen. Elämän valintoja.
Hei vielä!

Toki haluamme tarjota asiakkaillemme jatkossakin mahdollisimman laajan lätkätarjonnan. Aiheesta käydään neuvotteluita, eikä eilistä uutista missään nimessä ole sivutettu meillä. Valitettavasti vielä ei ole antaa vastauksia siitä, miten SM-Liiga televisiointi jatkossa tapahtuu, mutta aiheesta kerrotaan heti, kun se on mahdollista.

Vastaa