Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Eino_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Sonera 3G toimii todella heikosti

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Päivää. Minulla on seuraavanlainen tilanne:
Hallussani on Huawein e220 usb modeemi. Käytän Apple Macintosh (osx 10.5.6) kannettavaa ja asensin koneeseeni e220 2.6 ajurit. Kokeilin pari päivää laitetta lainassa olleilla kahdella eri DNA:n sim kortilla ja kaikki toimi kuin unelma, joten päätin hakea itselleni Soneran liittymän datapaketilla.

Heti kärkeen ilmeni ensimmäinen ongelma. En päässyt kiinni kuin EDGE:n ja sekin aika ajoin tippui GPRS:n puolelle. Parin tunnin googlettamisella selvisi, että minun täytyisi kytkä laite kiinni Windows koneeseen ja Mobile Partner ohjelmalla valita, että laite käyttää vain ja ainoastaan WCDMA yhteyttä. Tein näin.

Tämän jälkeen laite yhdistää 3G verkkoon Macin kanssa mutta yhteys katkeaa keskimäärin 5 minuutin välein jonka jälkeen laite pitää irrottaa koneesta, jotta uusi yhteys voidaan muodostaa. DNA:n korttien kanssa toimii edelleen todella hyvin.

Mistähän mahtaa olla kyse?

Sijaintini on Turku & Raisio.
1 vastaus
Sonera-asiantuntija_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 5687 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Apua ongelmaan kannattaa kysyä matkapuhelinpuolen Vikapalvelusta numerossa 0206 90101 ja valinta 1.

Keskustele ja kysy foorumi ei ainakaan toistaiseksi käsittele Liikkuva Laajakaista - liittymiä. Foorumille Soneralta vastaavien henkilöiden asiantuntemus on kiinteän verkon tuotteiden puolella ja Laajakaista Langattomassa.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidän myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera
Tämän osion uusimmat keskustelut