Sonera ADSL ja Sonera Mokkula Vaihto

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Huomasin että Soneralla olisi nyt aika mukava Onnenpekka tarjous ADSL:stä ja sen saisi omaan osoitteeseni.

mutta

Minulla on Soneran mokkula kytky ja olen sitä vuoden päivät maksellut eli vuosi olisi jäljellä. Onnistuuko Soneralta että sanoisi irti tuon mokkula kytkyn ja saisin tilalle Soneran Onnenpekka tarjouksen mukaisen ADSL liittymän tietysti uudelleen alkavalla 24kk sopimuksella. Ilmeisesti mokkulakytkystä pitäisi maksaa tuo mokkulan osuus pois 3e/kk, vai tuleeko Sonera vastaan riippuen asiakkaasta.

Olen vähän pettynyt tuohon Soneran mokkulan toimintaan ja tukiasemalaajennuksen piti tulla jo toukokuun loppuun, mutta eipä vielä ole näkynyt ja sen takia voisin sen vaihtaa ADSL jos se vain on mahdollista.

Sitten vielä tuosta onnenpekka tarjouksesta:

Onko tuosta nyt ainoat kustannukset ADSL omaan osoitteeseni 34,90e/kk + kotittv laitteiden toimitusmaksu 20e jos nuo muut tv paketit/spotify palvelut sanoo irti vuoden vaihteessa.

Ja nehän ilmeisesti pysty irtisanomaan vuoden vaihteessa eli tv paketit/spotify palvelut eivät ole määräaikaisia.

Eli kokonaiskustannukset Onnenpekka tarjouksesta ovat minimissään 857,5e.

Olenko nyt ymmärtänyt oikein?

3 kommenttia

ADSL-liittymän hankkimisella ei ole vaikutusta Liikkuva laajakaista - liittymän sopimukseen eli sen määräaikainen sopimus jatkuisi nykyisellään. Kyseessä on kaksi eri tyyppistä tuotetta ja kannettavan tietokoneen kanssa Liikkuva laajakaista täydentää hyvin kiinteän verkon liittymän toimintaa koska nettitikulla yhteys on käytettävissä myös muuallakin kuin kotona.

Koti TV:n sopimus on 24 kuukauden määräaikainen, mutta tarjouksen kanavapaketit ja Spotify ovat toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella ja ovat irtisanottavissa milloin tahansa.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
Onko siis Tapion viestistä ymmärrettävä, että kun haluaisi eroon mokkulasta ja vaihtaa Soneran tarjoamaan laajakaistavaihtoehtoon, täytyy mokkulasopimus kuitenkin loppuun asti kärvistellä? Eli sitä ei saa yhteisymmärryksessä purettua?

Ja luonnollisesti edelleen on kysymys Soneran mokkulasta.

-Tuomas-
tikansan kirjoitti:
Onko siis Tapion viestistä ymmärrettävä, että kun haluaisi eroon mokkulasta ja vaihtaa Soneran tarjoamaan laajakaistavaihtoehtoon, täytyy mokkulasopimus kuitenkin loppuun asti kärvistellä? Eli sitä ei saa yhteisymmärryksessä purettua?


Kiinteän verkon laajakaistaliittymän hankkimisella ei ole vaikutusta matkapuhelinliittymän sopimukseen ja Liikkuva laajakaista on matkapuhelinliittymä.

Asiaahan voi tiedustella myös suoraan matkapuhelinpuolen Asiakaspalvelusta, mutta epäilen että vastaus on sama. Kannattaa silti harkita kiinteän verkon laajakaistan hankkimista, erityisesti jos osoitteeseesi on Laajakaista Extran saatavuus. Valokuitua pitkin tieto liikkuu nopeasti ja varmasti.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa