Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
THS_80_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Sonera Laajakaista Kaapeli 10M/2M - Yhteys katkoo

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Alueellamme (Rovaniemi) tehtiin kaapeli tv:n parannustöitä joku aika sitten ja netti toimi tämän jälkeen moitteettomasti, mutta nyt n. 2-3vkon ajan netti on katkonut häiritsevän paljon ja modeemista pitää käyttää virrat pois päältä jotta saa netin taas toimimaan, tämän tempun jälkeen se toimii taas x aikaa ja katkoo taas. Myös kun tulee esim. töistä kotiin ja laittaa tietokoneen päälle, niin netti ei toimi heti vaan modeemi pitää lähes joka kerta "buutata" käyttämällä virrat pois. Mikähän tässä on vikana? Miksi modeemi hukkaa yhteyden? Eli kun netti katkeaa modeemi alkaa vilkuttamaan DS, US ja Online valoja ja hakee yhteyttä. Modeemi on Cisco EPC3010. Pätkimisiä on ollut toki aikaisemminkin, mutta on nyt pahentunut huomattavasti ja häiritsee netin käyttöä.
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei THS_80,

Olisiko sinulla mahdollista käydä testauttamassa kaapelimodeemia Rovaniemen Sonerakaupassa? Modeemin testaaminen pitäisi onnistua kyseisessä liikkeessä. Näin voitaisiin ainankin varmistaa että ongelma ei johdu modeemista itsestään.

Mikäli modeemi on kunnossa, niin kannattaa tuosta ongelmasta vikailmoitus tehdä, niin selvitetään ongelmaa vielä tarkemmin.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu