Sonera Tv:n käyttäjä tunnukset

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Sain tunnusvahvistuksen Sonera Tv:tä varten 16.11.2010 ja Sonera Tv:n digiboksi ja modeemi tulivat 19.11.2010 Kytkin laitteet ja boksi latasi ohjelmat ongelmitta! mutta kun tuli sisäänkirjautumisen aika niin saamani tunnukset eivät toimikkaan.?? No ajattelin että eiköhän tuo viimeistään maanantaina ala toimimaan mutta ei.. Vikapalveluun soitettuani kertoivat että postin pitää toimittaa kuittaamani repaleinen lappu Soneralle takaisin että tietävät minun vastaan ottaneen kyseiset laitteet.

Kysyisinkin että mitenköhän kauan tuo lappu kiertelee maailmaa ennen kun se soneran rattaissa loksahtaa oikeaan loveen ja aktivoi tunnukseni?

Miksei Sonera ole maininnut mitään käyttäjä tunnuksien aktivoinnista ja sen kestosta?
Niin ei olisi tarvinnut kaivaa puhelinta ja alkaa soittamaan eri asiakaspalvelu numeroita läpi että mikä mättää?

Luulisi olevan Sonerallekkin helpompi ja tehokkaampi tapa ilmoittaa että saamat tunnukset eivät toimi heti kun ne helähtävät postiluukusta tai olla toimittamatta tunnuksia jotka eivät vielä toimi. Vai maksavatko sonera asiakaspalvelu soitot jotain ja soneran niistä saama voitto maksimoidaan. Onhan se hyvä tietysti työllistää ihmisiä näinkin mutta pidemmällä kaavalla ei taida toimia 🙂

5 kommenttia

Tilauksesi näyttäisi olevan kyllä kunnossa, mutta Koti-TV:n käyttöönoton osalta toimitus on viivästynyt. Koti-TV:tä varten liittymäsi joudutaan siirtämään keskittimellä toiselle paikalle joten tämän vuoksi et vielä kyseistä lisäpalvelua ole päässyt käyttämään. Siirron tulisi tapahtua ensiviikon aikana.

Useimmiten tälläisiä muutoksia ei tarvitse tehdä ja palvelu on käytettävissä heti laitteiden ja tunnusten saamisen jälkeen.

Tarvittaessa saat lisätietoa vielä asiakaspalvelustamme.
itselläni vähän samantapainen ongelma. koti-tv tunnukset sain jo viime viikolla ja laitteet eilen (tiistai). käyttäjätunnus ja salasana ei kelpaa...soitettuani asiakaspalveluun sain ympäripyöreän vastauksen että palvelun toimitus on kesken ja rupeaa toimimaan tällä viikolla, ehkä ensiviikolla...eli koti-tv:n otin nopeuden noston yhteydessä, eli luulisi että kyseinen homma hoituisi tietokonetta näpyttelemällä soneralla?!? olisi kiva päästä nauttimaan ilmaista kanavapakettia vielä kun ne näkyvät.....
jonttu02: Katsoin liittymäsi tilannetta. Koti TV ja nopeudennosto on toimitettu viime viikon lopulla eli nyt pitäisi toimia.
Omat sivut palveluun en pääse kuin laajakaista tunnuksilla. Tv-palveluiden tunnukset unohtuneet ja kun verkkopankin kautta tunnistautuu niin aina tulee vain laajakaistan tunnukset. Miten saan ne tv-palveluiden tunnukset. Asiakaspalveluun ei jaksa enää jonottaa.
tonteri81 kirjoitti:
Omat sivut palveluun en pääse kuin laajakaista tunnuksilla. Tv-palveluiden tunnukset unohtuneet ja kun verkkopankin kautta tunnistautuu niin aina tulee vain laajakaistan tunnukset. Miten saan ne tv-palveluiden tunnukset. Asiakaspalveluun ei jaksa enää jonottaa.


KotiTV:n tunnukset toimitetaan ja ne voidaan uusia ainoastaan asiakaspalvelumme kautta. Mikäli sinulla ei ole enää tallessa tilausvahvistusta tehdystä sopimuksesta, on ainut vaihtoehto soittaa asiakaspalveluumme p. 0200 17000. Jonotilanne vaihtelee melko paljon soittoajankohdasta riippuen. Esimerkiksi tällä hetkellä jonotusaika on noin 2 minuuttia.

Vastaa