Sonera Viihde MTV3:n HD kanavat tökkii

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 11 katselukertaa

Olen huomannut tätä jo aiemminkin, mutta eilen se häiritsi suuresti, kun olin juuri tilannut Total-paketin ja aloin katsomaan kiekkoa. Jääkiekon katsominen nopeiden liikkeiden vuoksi oli hyvin kiusallista. Paikkakuntana Hämeenlinnan keskusta.

9 kommenttia

Hei lassevil

Lisäätkö asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin pääsen tarkastamaan tietojasi.

Toimiiko muut HD-kanavat hyvin?
Lisätty
Hei lassevil

Valitettavasti en löydä kyseisellä asiakasnumerolla mitään tietoja. Tarkistitko asiakasnumeron laskusta? Laskusta pitäisi löytyä myös liittymänumero (333 tai 346 alkuinen). Voit lisätä myös tämän asiakasnumero kenttään. Jätä kuitenkin viiva-merkki ( - ) pois.
Sama juttu kuin aloittajalla. KUN EI VAAN TOIMI. Kaikista pahinta oli, kun Sport-kanavat muuttuivat kokonaan HD:ksi. Ei voi katsella jalkapalloa, jääkiekkoa tai formulaa. Nytkin katsellaan jääkiekkomatsia ihan vaan MTV3:lta, kun HD-kanava jäätyy minuutin välein (ja sitten pitää bootata boksi, mikä kestää useita minuutteja, kuva jäätyy uudelleen, sama alusta jne.)

Voisitteko selvittää missä on vika ja korjata sen, kiitos. Ilmeisesti vika on nettiyhteydessä(???), joka sekin on btw ihan hanurista: maksan 100 megasta, saan öpaut 36, PARHAIMMILLAAN.

En ymmärrä miksi maksan tästä ********. Ihan tavallisella digiboksilla kanavat ainakin NÄKYY.
Ja mikä parasta, niin nyt meni koki nettiyhteys ja samalla kanavat pimeeksi 5min ennen pelin alkua. Joudun kyllä nyt pyytään ihan oikeesti kunnon korvausta tästä. Vikailmoituksen jälkeen tuli tekstari puhelimeen, että vika korjataan kahden työpäivän kuluessa, eli ens tiistaihin mennessä. Ei paljoo lämmitä.
Hei Kainonsorttinen,

Olethan vikapalveluumme yhteydessä niin selvitetään ongelmaa tarkemmin.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.
Hei Lassevil,

Hyvä että olit asiasta jo vikailmoitusta jättänyt. Vika on vielä mahdollisimman ikävään aikaan iskenyt. Pahoittelut vian aiheuttamasta haitasta.

Vika pyritään kyllä korjaamaan niin pian kuin mahdollista. Saat vielä ilmoituksen kun vika on korjattu.
Itselläni on ollut sama ongelma viime lauantaina sekä eilen tiistaina, kun piti peliä katsella. HD-kanava näkyi noin 20 sekuntia kerrallaan ja sitten kuva katkesi. Testasin myös muut HD-kanavat, niin sama ongelma. Eilen olin lisäksi asentanut Soneran lähettämän uuden palvelureitittimen (Thomsson). Tämä ei poistanut ongelmaa. Sen sijaan netin nopeus (etenkin upload) kyllä laski huomattavasti ainakin Wlania käyttäessä. Liittymäni on 100/10 ja eilen mitatessa upload oli koko ajan alle 1,00Mbps. Mikähän virka ko.reitittimellä muutenkaan on, kun edellinenkin toimi "ihan hyvin"? Ainakaan tuota paljon puhuttua Kake-sovellusta en sen kautta saanut toimimaan, vaikka käsittääkseni se Thomssonin kanssa pitäisi pelata...
Hei Rantti,

Liittymässäsi tapahtuu muutos 20.5. jonka jälkeen tuo Thomson on vasta tarkoitus ottaa käyttöön. Siihen asti viihdepalvelua kannattaa käyttää vanhalla modeemilla. Viihdepalvelu ei vielä toimi välttämättä oikein tuon Thomsonin kanssa, johtuen verkonpuolen asetuksista.

Vastaa