Sonera Viihde - kuva välkkyy ja ääni pätkii

  • 11 December 2014
  • 10 kommenttia
  • 31 katselukertaa

Tällä viikolla on otsikossa mainittu ongelma alkanut vaivaamaan eli kuva välkkyy. Kauemmin katsottaessa kuvan välkkyminen voimistuu ja ääni alkaa pätkimään. Netti on toiminut tänä aikana mielestäni normaalisti. Epäilen että Motorola VIP1003 alkaa leviämään.

Alla on linkki videoon josta välkkymisen huomaa. Tässä vaiheessa digiboksi on ollut noin minuutin päällä.

http://youtu.be/dIMuXrzQMJM

10 kommenttia

Vielä yksi video pätkimisestä.

Edit: linkki videoon poistettu, parempi löytyy alla olevasta viestistä.
No niin, nyt sain taltioitua kunnon pätkimisen. Todellista viihdettä.

http://youtu.be/-fYv5uoL2Ss
Hei jehki,

Oletko kokeillut toisella HDMI kaapelilla? Jos et ole, niin se kannattaa vielä testailla. Jos sinulla on toisia laitteita kytketty telkkariin HDMI kaapelilla, niin voisit testata että vaikuttaako jos vaihdat kyseisestä laitteesta kaapelin digiboxille.

Jos ongelma kuitenkin jatkuu, niin olethan vikapalveluumme yhteydessä.
Moi,

Viihteen tv kuva on alkanut pysähtelemään ja pätkimään ärsyttävän usein. Mittasin läppärillä boxiin tulevan nopeuden ja antoi tulokseksi tulevaa 21Mb, lähtevä 1,2Mb ping 20ms. Oli samanlaista ongelmaa pari kuukautta sitten, mutta loppui viikossa. Mainitaan nyt vielä, että olen resetoinut laitteet moneen kertaan, mutta ei auta kun hetkeksi. Ai niin laitteina toimii motorola vip1853 ja inteno dg301al
Hei viba,

Lisäätkös asiakasnumeron tietoihisi, niin voidaan tarkistella tilannetta. Lisääminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset >> Profiili >> Asiakasnumero.
Moi,

Täytyypä odotella, että lasku tulee. Se on ilmeisesti ainoa paikka jossa asiakasnumero näkyy.
Ainakaan omalta liittymän sivulta en sitä löytänyt.
No nyt vihdoin on asiakasnumerokin lisätty profiiliin
Moi viba,

Olitko vielä kokeillut toistuuko ongelma jos HDMI-kaapelia vaihtaa tai jos sen kytkee eri HDMI-tuloon kiinni telkkarissa? Jos kaapelinvaihdollakaan ei ongelma korjaannu niin todennäiköisesti boksi on vaihdettava uuteen. Itse yhteydessä en havainnut mitään ongelmaa mikä tällaista "vilkkumista" aiheuttaisi kuvassa.
No niin piuhoja vaihdeltu ja ei muutosta tallenteet pätkii, ja telkkaria katsellessa kuva pysähtyy parista sekunnista pariin minuuttiin.
Moi viba,

Kannattaa nyt sitten tehdä tuo vikailmoitus aiheesta suoraan vikapalveluun. Infoa mukaan juuri myös nuo tekemäsi toimenpiteet ja ettei ole ongelma niillä korjaantunut.

Vikailmoituksen voit jättää soittamalla vikapalveluun tai jättämällä palvelupyynnön omien sivujen kautta.

Vastaa