Sonera Viihde-laitteiden palautus

  • 11 December 2014
  • 28 kommenttia
  • 20 katselukertaa

Hei,

Olisin tiedustellut, voiko nuo viihdelaitteet palauttaa Sonera myymälään, vai pitääkö ne postittaa jonnekin? Olen muuttamassa asuntoon, jossa ei ole mahdollisuutta Soneran laajakaistaan 1.4 alkaen, niin irtisanon viihdepakettini lähiaikoina. Mietinkin, että mikä olisi helpoin tapa palauttaa nuo laitteet, asun ihan Soneran myymälän vieressä, joten helpointa ainakin minulle olisi kantaa laitteet tuonne.

28 kommenttia

Hei Sotkelo,

Viihdelaitteet tulee palauttaa meille postin kautta suoraan tukkuun. Palautus on sinulle maksuton! Lisäätkö asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin voin lähettää sinulle tukun yhteystiedot vaikka tekstiviestillä.
No harmi. Pitää sitten pakata tavarat ja roudata ne postiin. Lisäsin tuon asiakasnumeron tietoihini.
Hei Sotkelo,

Laitoin osoitteen tulemaan sinulle txt-viestillä yhteystiedoissasi olevaan numeroon!
Chatissa asiakaspalvelija sanoi minulle, että laitteet voi palauttaa Sonera kauppaan. Määrä-aikainen sopimukseni Sonera Viihteestä loppuu huomenna 26.02.14, mihin ilmoitan, että sopimusta ei jatketa ja miten nyt sitten käytännössä laiteet pitää palauttaa? Kuitenkin sinne tukkuun?
Hei Chef! Oikea paikka palauttaa laitteet on saamasi Tukun osoite. Pahoittelut että olet saanut virheellistä tietoa palautuspaikasta. Sonera Viihteen irtisanomisen saat hoidettua puhelimitse Asiakaspalvelumme kanssa. Yhteystietomme löydät tästä.
Moi,

Huomasin, että ilmeisesti minulla on sellainen puhelinnumero yhteystiedoissani, että en ole tuota viestiä saanut. Sim-kortti saattaa olla tabletissani, joka ei tue tekstiviestejä.

Voisitko laittaa tuon osoitteen vaikka Sonera-sähköpostiini tai osoitteeseen xxxxx.com.

Kiitos.
Hei Sotkelo,

Lähetin tukun yhteystiedot sähköpostitse mainitsemaasi osoitteeseen. Muista tarkistaa myös hotmailin roskapostikansio jos viestiä ei näy saapuneet kansiossa. Ilmoitathan mikäli viesti ei tullut perille!
Kiitti, tuli perille.
Hei,
pitäisi myös palauttaa noita laitteita, mutta alkuperäinen viesti on jossain bittiavaruudessa, voisiko joku Soneralta laittaa lähetystiedot minullekin? Kiitos.
Hei pnuf,

Lähetin sinulle tekstiviestillä asiakaspalautusosoitteen uudelleen. Tulihan se perille?
Kunniamerkki +14
Jahas, paikkoja siivoillessa löytyi vielä vanhan Koti Tv sopimuksen digiboksi ja kaukosäädin. Niitä tuli joskus aikanaan syystä X sekä tavalliset että nauhoittavat mallit. Pistin valmiiksi pahvilaatikkoon niin jos ilmoittelette sen palautusosoitteen niin laitan rojut matkaan 🙂
Hei kjns,

Laitoin osoitetiedot tulemaan txt-viestillä sinulle! Onhan yhteystiedoissasi oleva ( -626 loppuinen) vielä sinulla käytössä?
Kunniamerkki +14
Antti- kirjoitti:
Hei kjns,

Laitoin osoitetiedot tulemaan txt-viestillä sinulle! Onhan yhteystiedoissasi oleva ( -626 loppuinen) vielä sinulla käytössä?


On käytössä ja osoite tuli perille!
Hienoa 🙂
Hei!

Minun Sonera Viihteen sopimus loppuu 9.7, mutten ole saanut minkäänlaista informaatiota mihin nuo laitteet pitäisi palauttaa.
Hei vince!

Laitoin sinulle juuri tekstiviestillä osoitteen johon voit palauttaa Viihteen mukana tulleet laitteet. Kun käytät osoitteessa olevaa sopimustunnusta, on palautus maksuton.
Hei,

soittelin asiakaspalveluunne 14.7. ja irtisanoin laajakaistani ja sitä myöten myös viihde-pakettini (1.9. alkaen). Mihin osoitteeseen palautan tuon digiboksin ja mitä sen mukana pitää palauttaa?

Haluaisin myös jonkin varmistuksen siitä, että irtisanominen on mennyt läpi.
Moi xxwwxx!

Irtisanominen näyttäisi olevan menossa. Laitoin palautusosoitteen tekstiviestillä.
Moro!

Multa on hukkunut tuo tekstiviesti, jossa oli laitteiden palautusosoite. Voisitteko lähettää sen uudelleen?
Moi phusu!

Laitoin viestillä uudelleen palautusosoitteen.
Hei

Mihin osoitteeseen palautan sonera viihde digiboksin ja kaukosäätimen ?
Hei jenni19!

Poistatko ylimääräisen/ylimääräiset välilyönnit asiakasnumerosta niin näen tietosi sitä kautta. Laitan sitten osoitteen tulemaan tekstarilla. Ja huikkaa tänne kun numero on korjattu niin tiedän jatkaa tapausta 🙂
Hei

asiakasnumero korjattu
Hei jenni19!

Laitoin tekstiviestillä sinulle tuon palautusosoitteen. Tulihan se perille?
Moi

Tuli perille kiitos

Vastaa