Sonera Viihde uusi käyttäjä/asiakas


Hei!

Tilasin Sonera Viihteen ja Kodin Netti Tehon verkkokaupasta 25.8.2014 ja uteliaisuuttani mietin, että minkälainen on arvioitu toimitusaika kyseisellä tuotteella, laitteet mukaan lukien? Toimitusajankohdaksi valitsin (tyhmyyttäni?) mahdollisimman pian.

Toinen kysymys asiaa sivuten; tulevatko Sonera tunnukset kun laitteet on toimitettu vai ennen?

Kiitos paljon vastauksesta!

12 kommenttia

Moi Edvartti!
Löydätkö mistään tilausnumeroa, kurkitaan sillä sitä toimitusaikaa 🙂
En löydä mistään tuosta sähköpostista, joka tuli tilauksen tehtyäni. Sen jälkeen ei ole tullut vielä mitään muuta viestiä 😕
No eipä mitään, hätä ei ole tämän näköinen 🙂 Saatko lisättyä profiiliin asiakasnumeron paikalle sen puhelinnumeron, jonka laitoit tilaukseesi yhteysnumeroksi? Voisin kokeilla etsiä tilausta sillä.
Nyt on puhelinnumero asiakasnumeron paikalla!
Nyt ei ollut onnea puhelinnumerolla haun kanssa. Noissa verkon kautta tulevien tilausten käsittelyaika on pari päivää, voi olla ettei sen vuoksi vielä minulle asti näy tilausta. Oliko kaista millä tekniikalla tulossa; adsl, kaapeli vai valokuitu?
Valokuidulla. Ymmärtääkseni taloyhtiössä on jonkin sortin Sonera Laajakaista. Ei tässä mikään hengenhätä ole kuitenkaan. Onko yleensä minkälainen toimitusaikahaarukka kyseisessä tuotteessa?
Valokuidulla toimitusaikahaarukka on 1-5 arkipäivää, eli hyvinkin nopeasti saadaan toimitettua 🙂
Dodiin selvä homma! Odottelen innolla! 😉
Terppa vielä!

Varmistaisin vain etten koheltaessani ole tehnyt mitään virheitä; taloyhtiössämme on siis käytössä Soneran valokuitu laajakaista, jonka saisi kytkettyä päälle sillä 10mb/s nopeudella. Eihän nyt mene ristiin mikään siellä Teidän päässä, sillä laitoin tilausta tehdessäni ettei toimitusosoitteessa ole käytössä kiinteää laajakaistaliittymää tai lankapuhelinliittymää. Käsittääkseni kumpikaan ei ole "käytössä", mutta mahdollisuus ainakin laajakaistan käyttöönottoon olisi.

Huh huh. Pahoittelut vaivasta! ;/
Ja vielä lisää päänvaivaa, jos joku fiksumpi kuin allekirjoittanut osaisi vastata:
Aktivoituuko laajakaista ennen kuin laitteet saapuvat, jolloin pystyisin omalla modeemilla yhdistämään nettiin?
Onko jollakulla kokemuksia siitä, milloin tulee mahd. tunnukset?

Kiitos vastauksista 🙂
Hei Edvartti,

Tässä tapauksessa laitteet pitäisi olla sinulla ennen kuin tuo laajakaista lähtee toimimaan. Netin pitäisi lähteä 8.9. toimimaan, tilauksen tietojen perusteella. Laitteet pitäisi olla lähimmästä Postista noudettavissa tämän viikon aikana.

Posti ilmoittelee sinulle erikseen kun laitteet ovat noudettavissa.
Selvä homma!

Kiitos vastauksista 🙂

Vastaa