Sonera Yhdessä - keskustelua

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 1 katselukerta

Kunniamerkki +14
  • Irkkaaja
  • 2369 kommenttia
Osuipa silmään tuo huomenna lanseerattava Yhdessä-paketti. Sinänsä mielenkiintoinen paketti, mutta muutama juttu osui silmään väärällä tavalla.

Yhdessä-palvelun ensimmäinen puheliittymä maksaa 24,90 euroa/kk ja seuraavat liittymät 9,90 €/kk. Kuukausimaksu sisältää rajattomasti puheluita ja viestejä*. Pakettiin liitettävät nettiliittymät maksavat 1,90 €/kk.

Ensimmäinen liittymä on mielestäni kallis. Miksi sen pitää maksaa noin paljon enemmän kuin lisäliittymät?
Nettiliittymän hinta mielestäni kohdallaan.

Yhdessä-palvelun liittymät toimivat aina täysnopeudella ja myös 4G:ssä.

ROCK! Niin pitääkin.

Sonera Yhdessä sopii erityisesti perheille, joissa on kolme tai useampia matkapuhelin- tai nettiliittymiä.

Kiva kun muistitte meitä kahden hengen talouksiakin... Kts. ensimmäinen huomioni.

Kaikki liittymät käyttävät yhteistä nettipakettia, joka määritellään 3 kk testijakson perusteella (19,90 €/kk). Sopiva paketti asetetaan automaattisesti testijakson jälkeen.

Ööh... Siis maksan ensimmäiset kolme kuukautta suurimmasta paketista ja vasta sen jälkeen saan pienemmän paketin?

Liittymien kk-hintaan sisältyy yhteinen 500 Mt:n nettipaketti. Isommat nettipaketit (1-20 Gt) maksavat 9,90 -29,90 €/kk.

Puoli gigaa ja paketti on suunnattu "erityisesti perheille, joissa on kolme tai useampia" liittymää? Eikös sen gigaan olis edes voinut laittaa... Ymmärsinkö vielä oikein, että paketin tuplaaminen 500 Mt -> 1 Gt maksaa 9,90 €/kk?


Ihan hyvä pelinavaus kuitenkin. Tosin taitaa jäädä tällä hetkellä itselle vaihtamatta, hintaetu normaaleihin paketteihin nähden on erittäin pieni tai olematon jos dataa tahtoo käyttää yli tuon puoli gigaa.

7 kommenttia

Hei kjns!

Sonera Yhdessä -palvelu on erittäin hyvä lisä nykyiseen tarjoomaamme. Tokikaan se ei ole kaikille sopiva, mutta suuremmille perheille mielestäni oikein hyvä vaihtoehto. Pienemmille talouksille Sonera Sopiva on ehkä parempi edelleen.

Mitä tulee nettipakettiin, niin asiakas voi halutessaan ottaa tuon testijakson kokeilupaketin, mutta toki pienemmänkin paketin saa niin halutessaan. Jos tietää paljonko nettiä tulee käyttämään, ei tokikaan silloin testijaksoa tarvitse. 1Gt nettipaketin hinta on 9,90 eur/kk ja palvelun perus kuukausimaksuun sisältyy 500Mt tiedonsiirtoa. Jos kotona on esim. kiinteä kaista ja wlan yhteys, ei nettiä silloin tuosta paketista juuri kulukaan ja paketti on varsin riittävä. Toivotaan että asiakkaamme löytävät palvelun ja että siitä on mahdollisimman monelle hyötyä!
Täältä, kun tutustuu kyseiseen palveluun ja klikkaa "Katso hintaesimerkkejä" -väkästä, niin
Esimerkkiperhe 2: isä, äiti ja kolme teini-ikäistä lasta
Liittymä
Ensimmäinen Sopiva Rajaton -liittymä 24,90 €/kk
Loput Sopiva Rajaton -liittymät 9,90 €/kpl/kk
Nettikortti-liittymät 1,90 €/kpl/kk
Yhteisnetti XL (20 Gt) verkon täydellä nopeudella 29,90 €/kk
Yhteensä vain 95,50 €/kk
Esimerkissä perheellä on käytössään 2 tabletia tai läppäriä.


minä saan yhteishinnaksi (1*24,90 + 4*9,90 + 2*1,90 + 29,90) = 98,20 €/kk.

Tuolta tulee noilla perustiedoilla myös sama summa (98,20), joten lienee painovirhepaholainen vai enkö ymmärrä koko tuotetta...
Aivan turha Sonera-liittymä muiden joukossa.

Ei tarvitse kuin avata Netflixin ja paketti on loppunut. Katson mieluummin tarjontaa Elisalta, kun liittymävalintoja pitää päivittää.
museomies: Kiitokset palautteesta. Liittymä joka käyttää todella paljon nettiä, kannattaakin jättää Yhdessä -palvelun ulkopuolelle ja valita siihen Sonera Sopiva paketti. Näin se ei "syö" yhteistä nettipakettia muilta käyttäjiltä.
Hei JoSi,

Onkohan tuossa kalkulaattorista paristot päässeet loppumaan tai jokin oikosulku vain iskenut.

Hinta tosiaan pitäisi omienkin laskujen mukaan olla 98,20 euroa. Laitoin asiasta palautetta eteenpäin ja toivottavasti saadaan tuo korjailtua mahdollisimman pian.
Olemme harkinneet Sonera Yhdessä liittymiä. Pystyykö liittymän vaihtamaan tähän, vaikka toinen liittymä on yrityksen nimissä? Toinen olisi vaihto eri operaattorilta.
Ja voiko muutenkin ottaa yrityksen nimiin näitä perus liittymiä, eikä vain yrityksille suunnattuja liittymiä?
Moi pulkka! Yhdessä-palvelu on saatavilla vain kuluttaja-asiakkaille ja kaikkien liittymien tulee olla saman henkilön omistuksessa. Eli yritysliittymää ei siihen valitettavasti saa liitettyä.

Yrityksille ja yrittäjille on omat liittymätyyppinsä, mm. Sonera Perus Yrityksille: http://www.sonera.fi/yrittajille/puheli ... rityksille

Vastaa