Sonera easy ja 3g ongelma

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei miten saan iphonen(3GS) kytkeytymään 3g verkkoon ilman että minun täytyy kytkeä matkapuhelindata päälle asetuksista. Jos kytken matkapuhelindatan päälle iphonen kuluttaa liittymän saldon vaikka ei avaisi mitään ohjelmaa.

3 kommenttia

Mikäli et halua että matkapuhelindata on aktiivisena käytössäsi, saat sen poistettua Asetukset > Yleiset > Verkko > Matkapuhelindata. Vaikka matkapuhelimesi 3G verkko on käytössä, se ei vaikuta puheluiden soittamiseen ja tekstiviestien lähettämiseen, vaan voit pitää sen edelleen aktiivisena.

Ps. Olethan sinäkin jo tutustunut Facebook-sivuihimme ja liittynyt tykkääjiin? http://www.facebook.com/sonera
Kyse oli siis siitä miten saan 3G verkon päälle matkapuhelindatan ollessa kiinni. 3G merkki tulee näkyviin kun avaan matkapuhelindatan mutta kun suljen sen myös 3G verkko katoaa.
Testasin omalla puhelimella ja kun otan matkapuhelindatan pois, 3G logo häviää. Puhelin kumminkin käyttää ensisijaisesti 3G-verkkoa, mikäli et ole lukinnut puhelinta 2G-verkkoon (Ota käyttöön 3G, kyllä/ei). Oletko tutustunut Minun Sonera Tarjouksiimme? halutessasi voi liittää mukaan kiinteähintaisen Nettipaketin.

Ps. Olethan sinäkin jo tutustunut Facebook-sivuihimme ja liittynyt tykkääjiin? http://www.facebook.com/sonera

Vastaa