Sonera kaapelikortin saatavuus

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tuli noin viikko sitten ostettua CI+ moduli jotta pääsisi nauttimaan maksukanavista. Soitettaessa Soneran myyntinumeroon minulle kerrottiin ettei osoitteeseeni ole mahdollista saada kaapelikorttia. Asunnossani on siis Soneran kaapeli-tv mutta kaapelikorttia en saa tilata? Ymmärtäisin tämän jos asuisin vaikkapa Lapissa mutta asuinpaikan ollessa Tampere asia tuntuu melko oudolta.
Puhelimessa kerrottiin, että ainoa mahdollisuus saada maksukanavia näkyviin on viihdepaketti. Kuitenkaan vuokra-asunnossa ei ole mahdollisuutta tuoda asunnon toiselta puolelta ethernet johtoa muutakuin maata pitkin olohuoneeseen, mikä ei missään nimessä sovi.
Onko siis tosiaan näin, että minulle ei saa kaapelikorttia myydä, vaikka se asunnossani toimisi.

3 kommenttia

Hei hs-tre,
Jos osoitteeseesi tulee kaapelitv-palvelu Soneralta, ei kaapelikortin hankkimiselle pitäisi olla mitään estettä. Tuota saatavuutta voisi vielä tarkistaa Asiakaspalvelumme kautta p. 0200 17000 (ma-pe 8-20, la 9-16.30). Jos kaapelitv mahdollisuutta ei ole, on Viihdepaketti hyvä ratkaisu. Siihen on mahdollisuus hankkia langaton lähetin, jolloin vältytään näiltä johtojen virittämisiltä. Tästä kannattaa kysäistä samalla kun olet yhteydessä Asiakaspalveluumme.
Asiaa selviteltiin tänää jokunen tunti Soneran päässä ja todettii että kyllähän se tänne kuuluu saada jote homma kunnos 🙂
Hei hs-tre !

Hieno juttu! Mukavaa joulun odotusta.

Vastaa