Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
shamrock_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Sonera laajakaista & Ulvila

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Tervehdys!

Sellainen ikävä tilanne täällä Ulvilassakin, että ollaan DNA:n monopolin alla, ja lähipiirissä olisi useampikin halukkaita tuosta eroon, kun se ei juuri millään tasolla toimi eikä asiakaspalvelua kiinnosta ollenkaan ... osoitteessa johon olen muuttamassa (Hakanpääntie 5) on siis kaksi vuotta selvitetty yhteyden jatkuvaa pätkimistä, eivätkä ne saa sitä hoidettua. Aiemmin tässäkin osoitteessa on ollut Soneran liittymän, mutta olen ymmärtänyt että aikaaan DNA:n kanssa joidenkin sopimusten umpeuduttua niitä ei ole enää uusittu, eikä tänne enää Soneraa saa.

Kysymys kuuluukin, onko millään aikavälillä tarkoitusta näille markkinoille tulla, vai pitääkö luopua toivosta? Allekirjoitteneellakin kun on teilta tuo TV-palvelu, en siitä malttanut luopua joten siirsin vanhempieni osoitteeseen niin nauttikoot siitä kun täällä kirotaan tuota kilpailijan surkuhupaisaa laajakaistan irvikuvaa. Halukkaita palveluntarjoajan vaihtajia tällä olisi pilvin pimein.
1 vastaus
Heikki-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 495 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei shamrock!

Tällä hetkellä kyseiseen osoitteeseen ei ole meiltä kiinteitä yhteyksiä saatavilla. Osoitteen perusteella ei valitettavasti myöskään löytynyt mitään tietoa, että uudistuksia olisi meiltä sille alueelle tulossa.

Hakanpääntie on tosiaan toisen operaattorin aluetta, joten ei varmaankaan muu auta kuin kysellä sieltä parannuksia yhteyksiin, kuten olette ilmeisesti jo aiemminkin yrittäneet. Toivottavasti pätkimisongelmat saadaan kuriin!
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa _http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista _http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä _http://www.twitter.com/sonera_palvelu