Sonera tietoturva päivitys

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Koneelleni ilmestyi Sonera palkilla varustettu outo päivitys: offspon.exe. DeepGuard on estänyt sovelluksen tietokoneessa. Onko päivitys Soneran lähettämä ja turvallinen. Mitä tämä päivitys koskee. Onko se välttämätön. Voinko ladata sen turvallisesti koneeseeni. Nyt olen estänyt sen ja se ilmestyy aina ulkomaan kielellä ruutuun. Jos päivitys ei ole tarpeellinen miten saan sen "hävitettyä".

1 kommentti

Hei Severiina10maal2014,

Tuo Offspon.exe ei kyllä liity mitenkään Soneraan tai Sonera Tietoturvaan. Kuvakkeenkin tulisi tässä ohjelmassa olla täysin erinäköinen kuin Sonera Tietoturvassa. Nopeasti asiaa tutkineena tämä Offspon.exe näyttäisi liittyvän Microsoft Office Starter 2010 ohjelmistoon. Tämä exe-tiedosto ilmeisesti näyttää Office tuotepakettiin liittyviä tarjouksia jolloin jotkut virustorjuntaohjelmat luokittelevat sen haitalliseksi.

Tässä keskustelussa kyllä mainittaisiin että tämä offspon.exe olisi 100% puhdas ja haitaton ohjelma joten sen toiminnan voi omasta virustorjunnastaan kyllä sallia. Toinen vaihtoehto on myös vaihtaa koneen virustorjuntaa.

Vastaa