Sonera-tunnuksen luominen alaikäiselle

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei!
Miten 12-vuotias poikani voi saada Sonera-tunnuksen luotua itselleen, kun hänellä ei ole, verkkopankkitunnuksia?

4 kommenttia

Hei heinahei,

Sonera tunnusta ei pysty luomaan ilman verkkopankkitunnistautumista ja luomista varten täytyy olla vähintään yksi tilattu liittymä tai palvelu soneran kautta. Minkälaista käyttöä varten poikasi olisi tunnukset tarvinnut ?
Hei!
Pojalla on soneran liittymä. Perheessä kaikilla on soneran liittymät. Poika haluaisi puolen vuoden ilmaisen Spotify premiumin, jota kovasti mainostetaan.

Voinko minä luoda omilla verkkopankkitunnuksillani pojalle sonera-tunnukset?
Hei heinahei,

Poikasi on varmasti liittymän käyttäjä mutta oletko itse liittymän haltija? Tällöin voisit tilata ilmaisen spotifyn poikasi liittymään (mikäli olet sen haltija) omilla Sonera tunnuksillasi. Kirjaudu sisään omille sivuille ja valitse tiedoista poikasi liittymä --> valitse kohta lisäpalvelut --> spotify.

Jos kuitenkaan et meinaa tilauksessa onnistua, voisitko lisätä asiakasnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin voidaan vilkaista tilannetta tätäkin kautta.
Ok, pojan isä on liittymän haltija. Hän voi, neuvosi mukaan, yrittää tehdä tarvittavat toimet, että pojalle saadaan spotify. Palaamme asiaan, jos homma ei onnistu.
Kiitos avusta!

Vastaa