Sonera tv-paketti ja nuorten mm-kisat

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 3 katselukertaa

28.12 klo 15:55 piti alkaa Sonera pakettiin kuuluva lähetys nuorten jääkiekon MM-kisoista, svenska TV3:lta. Eipä alkanut vaan boxi tilttasi itsensä tilaan "Ei käyttöoikeutta" (boxi on buutattu, ei vikaa, muut pakettikanavat toimii ok). Tarkoittaako tämä sitä että sen paremmin juuri alkaneet nuorten mm-kisat, kuin myös helmikuun olympialaiset ja toukokuussa samaiselta TV3:lta tulevat aikuisten kisat (på svenska siis) eivät kuulu pakettiin? Jos näin niin jääpä jatkotilaus tilaamatta...kiitos kuitenkin pakettijoululahjasta.

3 kommenttia

Hei erland

Ohjelmasopimuksellisista syistä TV3:lla esitetyt Jääkiekon MM pelit eivät näy ollenkaan. TV3 lähettää pelit ainoastaan Ruotsin puolella. Suomessa MM-jääkiekon pelit lähetetään MTV MAX, Sport 1 ja Sport 2 kanavilla. Kyseinen ottelu on tullut MTV Sport 1 kanavalta joka ei kuulu MIX-pakettiin. Kyseisen kanavan saa MTV Total tai Sport paketilla. Ruotsinkielistä selostusta näille peleille ei näyttäisi MTV-sivuston mukaan olevan.
Kiitos Antti vastauksesta. Huomasin tosin että toukokuun miesten MM-kisat tulevatkin ruotsin lähetyksinä TV4 sportilta ja TV 4:ltä, ja jälkimmäinen myös kuuluu (ainakin toistaiseksi) pakettivalikoimiinne. Mitäs luulet, koskevatko nuo ohjelmasopimukselliset syyt myös tuota TV 4:ää, sitten kun kisat ovat ajankohtaiset? Nuorten kisojen loppupelit tulevat näemmä SVT:ltä, eli kaipa niidenkin aikana laitteeni näyttää "ei signaalia"?
Hei erland

MTV omistaa kaikki suorat lähetysoikeudet Leijonakiekosta joten myös toukokuun MM-kisat tulevat MTV max, sport 1 sekä sport 2 kanavilta. Pelit voivat näkyä ruotsin TV4 kanavalta jälkilähetyksenä mutta suorat lähetykset (kuten SVT nuorten finaali) näkyvät sinulle "ei signaalia" viestillä..

http://mtv3total.fi/urheiluoikeudet

MTV Total -pakettiin kuuluvien kanavien urheiluoikeudet,
JÄÄKIEKKO

Leijonat (MTV Sport 1, MTV Sport 2, MTV Max): miesten, nuorten ja naisten MM-kisat, EHT-turnaukset, EHC-maaotteluita

Shotsin olympialaisten lähetyksistä vastaa Suomessa YLE ja Ruotsissa Modern Times Group. Mahdollisesti TV3 lähettää silloin osan ohjelmista mutta minun täytyy nyt varmistaa näkyvätkö ne myös sinun paketissasi Suomen puolella.

Hyvin kimurantteja nämä näkyvyysasiat on mutta otetaan niistä selvää!

Vastaa