Sonera viihde ei suostu toistamaan

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Elikä avatessa ohjelmaa Sonera viihde herjaa että "Toisto keskeytyi. Palvelua käytetään ehkä toisella laitteella samalla tunnuksella. Yritä uudelleen":

Totta mooses minulla on samat tunnukset mobiilista ja läppäriltä Viihteseen, mutta en ole yhtäaikaa kirjautuneena palveluun. En ainakaan tietääkseni.

Tähän saakka kahden viikon aikana palvelusta ei ole voinut katsoa yhtään mitään. Eli miten saan näkyviin Viihteen SEKÄ läppärillä ETTÄ kännykässä JA mitä rajoituksia Viihteen katsomiseen kahden laitteen käytössä on JA missä nämä rajoitukset ovat luettavissa?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Voit käyttää Sonera Viihteen netti- ja mobiilipalveluita yksillä tunnuksilla neljällä eri laitteella, mutta vain yhdellä laitteella kerrallaan. Mikäli haluat käyttää palvelua useammalla laitteella yhtä aikaa, niin kannattaa luoda useammat tunnukset ja tilata niihin halutut palvelut. Kun tilaat saman kanavapaketin useamman kerran, voit saada lisäkanavapaketin edullisempaan rinnakkaishintaan.


Lähde: http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/tv+ja+viihde/sonera+viihde+netissa+ja+mobiilissa
Moi Pipa123,

Vieläkö ongelmat jatkuu vai oletko saanut palvelun toimimaan laitteissasi? Jos palvelu ei vieläkään toimi, voisit tehdä asiasta meille vikailmoituksen niin tutkitaan asiaa! Vikailmoituksen voi jättää joko soittamalla tai suoraan omien sivujen kautta kirjautumalla.

Vastaa