Sonera viihde lähetys katkeaa

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Missähän mahtaisi olla vika kun lähetys katkeaa ja telkkarin ruutu menee mustaksi ja siinä lukee sonera tv. Tätä tapahtuu joka ikinen päivä ja etenkin silloin kun l'hetyksen itisi alkaa. Eli kun juuri äsken mainokset loppuivat ja piti alkaa 7 uutiset. sitä ennen klo 18.30 kun mainokset loppuivat ja piti alkaa toinen Emmerdalen jakso... Sitä edellisen kerran sunnuntaina kun piti alkaa formuloiden gran prix lhetyksen startti... ja sitä edellinen muistissa kun piti alkaa aika-ajot.
lisäksi boxi (motorola) tilttaa,eikä siihen auta muu kuin johdon irrotus useaksi minuutiksi.... Tämä alkaa pikku hiljaa syödä hermojani siinä määrin,että kysyn itseläni,miksi olen hankkinu riesakseni tämän..
Onko muilla tämmöistä vikaa?
Mitä sanoo asiakaspalvelu? Onko vika boxissa?
kiitos.

4 kommenttia

Hei Idaliina,

Oletko huomannut katkeileeko nettiyhteys samaan aikaan kun Viihteen lähetys katkeaa? Alkaako modeemin DSL valo esim. vilkkumaan?

Kuinka pitkä puhelinkaapeli sinulla on käytössä? Jos käytössä on yli 2 metriä pitkä kaapeli, niin kannattaa kokeilla lyhyemmällä.

Onko Viihteen Motorola digiboxi kytketty modeemiin suoraan kaapelilla? Jos välissä on muita laitteita niin kokeile ottaa nämä välistä pois.

Jos ongelma jatkuu niin olethan vikapalveluumme yhteydessä, niin voimme selvittää ongelmaa tarkemmin.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.
eipä ole mitenkään mahdollista kokeilla lyhyellä kaapelilla kun modeemi asuu eteisessä, televisio olohuoneessa.....
netti ei katkea.
Lähetys katkesi taas. Alan olla varma että vika on tuossa motorolan boxissa,koska se tilttailee liian tiuhaan. Kuten taas.
Mitta on täysi.
Ja välissä ei ole muita laitteita,vaan kaapeli modeemista motorolaan
Hei Idaliina,

Pitkä puhelinkaapeli saattaa aiheuttaa yhteyteen häiriöitä jotka voivat vaikuttaa Viihteen toimintaan. Tästä syystä lyhyemmällä puhelinkaapelilla olisi hyvä testata.

Modeemin ja digiboxin välinen ethernet kaapeli saa taas olla pidempi.

Jos ongelma kuitenkin jatkuu niin kannattaa tehdä vikailmoitus niin voimme selvittää ongelmaa tarkemmin.

Vastaa