Sonera viihteen tarjous

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

"Soneran nykyisenä asiakkaana saat huikeana tutustumisetuna käyttöösi peruskanavat puoleksi vuodeksi maksutta joko ohjelmien automaattisella tallennuksella tai ilman. Lisäksi saat CHL Total -paketin koko CHL-kauden ajaksi sekä HBO Nordic -kanavapaketin käyttöösi 6 kk ajaksi maksutta. Lisämaistiaisena voit tutustua myös MTV Total -paketin kanaviin kuukauden ajan.

Myös uutena Soneran asiakkaana pääset tutustumaan MTV Total -kanavapakettiin kuukauden ajan maksutta. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia Sonera Viihteen netti- ja mobiilipalveluun, tilaat tunnukset kätevästi yllä olevan "Tilaa maksuttomat tunnukset" -painikkeen kautta."

Kokeilin ottaa käyttöön uutena asiakkaana MTV Total -kanavapaketin, tässä onnistumatta. Tunnusten luominen onnistui kyllä mutta en saa mitään kanavia näkyviin. Jokaisen kanavan kohdalla lukee * ei ole osa kanavapakettiasi. Kuukausi alkaa olemaan täynnä, enkä ole mitään nähnyt. Missä ongelma?

3 kommenttia

Moi reiraap!

Laittaisitko profiiliin omiin tietoihin asiakasnumerosi tai kun sitä ilmeisesti ei ole, niin Mobiiliviihteen tunnuksen / liittymänumeron. Voisimme tarkistaa että tilaus on tullut meille ja tutkia tätä tarkemmin. 🙂
Hei,
kiitos nopeasta vastauksesta. Yritin hakea paikkaa mihin laitan liittymänumeroni, mutta paikkaa ei löydy. Laitanko asiakasnumeron kohdalle numeron vai..?
Juu, sinne asiakasnumeron kohdalle. 🙂 Unohtui antaa tuo pikku tarkennus.

Vastaa