Soneran Huawai E353 ja AirLink 3G

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Ostin Jensenin AirLink 3G routerin. Käytössäni on sekä Soneran ja Saunalahden mokkulat. Molemmat ovat malli Huawei E353s-2. AirLink 3G toimii moittettomasti Saunalahden mokkulan ja GSM-kortin kanssa mutta Soneran mokkulan ja GSM-kortin kanssa laite ei toimi. Pääsy Internetiin on estetty vaikka GSM-yhteys on. Saunalahden APN on ohjeiden mukaan "internet.saunalahti" ja Soneran APN "internet". Soneran mokkula toimii kyllä suoraan tietokoneen kanssa. Missä on vika? Toivon, että saan ratkaisun ongelmaan muuten Saunalahti voittaa kiplailun.

1 kommentti

Hei Randi!

Kiitos viestistäsi.

Tässä voisi kokeilla APN:n vaihtamista. Voit vaihtaa nykyisen APN:n "internet" joko APN:ksi "prointernet " tai "opengate" ja testata Soneran mokkulan ja GSM-kortin toimivuutta näillä APN:llä. Huomioithan, että vaihtaessasi APN-asetusta, tulee nettiyhteys olla väliaikaisesti katkaistu.

Huawei E353 -mokkulan ohjeet ja vinkit löydät internetsivuiltamme osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki . Avautuvalta sivulta valitset kohdan Hae Ohjeista ja vinkeistä ja hakukenttään kirjoitat Huawei E353.

Toivottavasti saat yhteyden toimimaan myös Soneran liittymässä.


t: Tapani V

Vastaa