Soneran kanavapakettien puhelinmyynti

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Juuri äsken soitti joku maahanmuuttaja, joka tarjosi jotain kanavapakettia ja en todellakaan saanut selvää hänen puheestaan, että mistä oli kyse.

Jouduin sanomaan puhelun aikana moneen kertaan, että hidasta hidasta, en ymmärrä, mitä olet tarjoamassa! Hetken kuuntelin ja sanoin sitten lopuksi, että "anteeksi, ei nyt kiinnosta". Tän jälkeen tämä kyseinen puhelinmyyjä muutaman kerran tiukkaan sävyyn kyseli, miksi ei miksi ei miksi ei, jonka jälkeen läppäsin luurin kiini!!

Itselleni tuli välittömästi vastenmielinen kuva teidän kampanjaa kohtaan, ja en todellakaan aio tilata kyseistä kanavapakettia. Tarkistakaa jatkossa edes myyjiltänne, että suomen kielen taso on ymmärrettävällä tasolla!!!

4 kommenttia

Hei KooKoo,

Pahoitteluni näin ensialkuun saamastasi kuvasta asian suhteen. Voisitko vielä tarkemmin kertoa (jos muistat) mitä tarjouksia tai mitä kanavapakettia sinulle tarjottiin?
Moi Antti,

kuten viestissäni sanoin, niin oli todella vaikeaa saada selvää, mitä minulle yritetään myydä.

Senverran sain selvää, että ensimmäiset 2 kk ilmaiset ja sen jälkeen 29,95€ / kk.

Soitto tuli numerosta 09-31586060
Hei KooKoo,

Kiitos palautteestasi! Olen välittänyt sen eteenpäin!
onko muille tullu numerosta 0447490406
soittoo soneran nimissä ja kaupiteltu jotain kanavapakettia viihteeseen markkinointi vaan ei ollu kovin asiallista kaupitteli vaan eka et olis ollu maksuton mut tajusin kysyä kauanko on maksuton niin olis ollu 3 kuukautta ja kuitenkin 12 kuukauden soppari en ottanu joku nainen oli ja aikas nopeeta puhu

Vastaa