Soneran nopeus ja pingtime

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Taloyhtiöön tuli kiinteistökaista 27.11.2013 ja näin ollen käytin tarjousta hyväksi ja hommasin viihdepaketin & ja 100/10mb kiinteän linjan , kun oli vihdoin tarjolla .. Pettymykseksi huomasinkin että speedtestin mukaan linja olikin 24/10mb ja pingtimekaan peleissä ei mairitellut.. Miten saisin luvatun nopeuden itselleni sekä pingtimen säädylliselle tasolle? asiakasnumeroni on :
3000301625 .. Luutavasti ei ole säädöt ihan kohdillaan tuolla talonjakamossa? ..

2 kommenttia

Hei virtahepo37,

Vilkaisin liittymääsi ja täydet 100/10 on kaistasta auki. Onhan sinulla käytössäsi uusi Inteno modeemilaite ja tietokone kytkettynä siihen suoraan verkkokaapelilla? Jos käytät yhteyttä langattomasti, voi laitteiden tekniikka rajoittaa yhteysnopeutta. Suosittelemme nopeustestausta aina suoraan modeemista verkkokaapelin avulla.

Linjassa näkyy myös jonkin verran vaimennusta. Oletko kytkenyt uuden modeemin sen mukana tulleella lyhyellä (n. 2m) puhelinkaapelilla? Jos asunnostasi löytyy myös useita puhelinrasioita, voi yhteys toimia paremmin niistä.
On uus soneralta tullut modeemi Inteno ja kone on verkkokaapelin päässä. Nyt toimii nopeus suhteellisen moitteettomasti.. Tosin 5metrin rj11 piuhan päässä nyt modeemi , kun ei kone ole välittömässä läheisyydessä puhelinpistoketta. oli välillä myös se teiltä tullut piuha käytössä , mutten huomannut mitään eroa.

Vastaa