Soneran sotkut, osa 101.

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Tiedotus Soneran "ohjelmaoppaan" käyttäjille: Soneran insinöörit ovat jälleen päättäneet, kenties arvalla, mitä ohjelmia asiakkaat saavat seurata YLE:n kanavilta. Eilen normaalilta vaikuttaneet ajastukset tälle päivälle ovat taas kerran vaihtuneet epämääräiseksi sillisalaatiksi insinöörien näpräillessä omiaan. Tällainen tavallisen asiakkaan kiduttaminen in syytä loppua! Mutta tiedän taistelevani tuulimyllyjä vastaan. On pakko hyväksyä tosiasia: SONERA EI VÄLITÄ ASIAKKAISTAAN, VAIN HEIDÄN RAHOISTAAN! Tulen kuitenkin tiedottamaan edelleen Soneran insinöörien sotkuista niin kauan, kunnes "opas" on kunnossa (näillä näkymin odotusarvo on vuosi 2015).

3 kommenttia

ja varsin ärsyttävää on se että jatkosta ei olla sanottu mitään muuta kuin " tarkkailemme tilannetta ja korjauksia tehdään" ei mitään päivämääriä tai mitään muuta. ärsyttää niin että kiukuttaa!
Siinä onkin odottamista. Kaapelipuolen opasongelmiin on odoteltu muutama vuosi ratkaisua. Sitä ei toki ole tulossa, koska mitään "vikaa" ei ole havaittu taukohuoneessa nautitussa kahvikupissa.

Sumuttivat viestintävirastoa myöten niillä testeillään ja vierittivät syyt pelkästään laitetoimittajan niskaan.
Hei ericrose ja Shaq,

Ohjelmaoppaan ongelmat pyritään korjaamaan mahdollisimman pian, mutta kaikkea ei ikävä kyllä ole vielä saatu kuntoon. Toivotaan kuitenkin että pikkuhiljaa nuo saataisiin korjattua ja että ei tulisi näitä ikäviä tallennusongelmia enää. Ymmärrän kyllä että tämä harmittaa paljon, kun ohjelmien tallennukset menevät pieleen ja jää ohjelma näkemättä. Pahoittelemme ongelmista aiheutunutta haittaa.

Vastaa