Sony Xperia Z2 Purppuran toimitusaika?

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei!
Mikähän se todellinen toimitusaika puhelimelle on? Nettisivulla kyllä luvataan 2-7 arkipäivää ja saatavuudeksi Heti, mutta onko todellinen tieto? Onko sitä edes varastossa?
Monelta jo kuullut että jopa kuukauden verran joutuu kyseistä puhelinta odottamaan, ja järkytys oli suuri, pitäisi saada puhelin mahdollisimman nopeasti, että täytyykö vaihtaa yritystä, vai tuleeko luvatussa 2-7 arkipäivässä? Tilasin siis itse puhelimen viikko sitten..ja ymmärrän kyllä sen että viime viikolla oli vähemmän arkipäiviä, mutten sitä jos varasto huutaa tyhjää ja silti puhelinta luvataan toimittaa heti.

3 kommenttia

Joo mulle sanottiin , että kesäkuun lopulla voi orotella, reilu viikko sitte tilasin. Soneran olisi mielestäni hyvä määritellä näkyvästi sivulleen sanojen merkitys/tarkoitus Heti=yli kuukausi. Tilaa Sonyn omasta myymälästä niin ei tartte orotella ja aikataulu pitää.
Hei Tittaa!

Jos käyt lissäämässä asiakasnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), voimme tarkistella tätä asiaa hiukan tarkemmin. Asiakasnumero ei näy muille keskustelupalstan käyttäjille. Asiakasnumerosi löytyy esimerkiksi viimeksi tulleesta laskusta.
Eilen malttamattomana kyselinkin soneran aspasta ja selvittelin puhelimen tilaa ja nyt tänä aamuna tulikin ilmoitus sähköpostiin, että puhelin on lähetetty 🙂 huh! Kiitoksia! Onneks ei tarvinnut kuukautta odotella 🙂

Vastaa