Sopiva-liittymien hinnankorotukset

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Kunniamerkki +14
  • Irkkaaja
  • 2369 kommenttia
Huomasin tuossa, että ainakin nuo edullisemman pään Sopiva-liittymät ovat kärsineet pienen hinnankorotuksen tässä lähiaikoina. Tuli vain mieleen, että tulevatko uudet korotetut hinnat voimaan automaattisesti kaikille vai vain pakettia vaihdettaessa?

Itselläni on käytössä tällä hetkellä Startti+Netti joka ennen maksoi 9,90 + 2 €, mutta nykyään näyttää olevan +2,50 €. Myös Näppärä paketti näyttää nousseen 13,90 -> 14,90 €/kk.

Valitettavasti omilta sivuilta ei edelleenkään näe kuukausimaksuja eriteltynä niin en pysty asiaa tarkistamaan sieltä. Ainakin viime laskulla oli vanhat hinnat, mutta en tiedä milloin nämä korotukset ovat tulleet voimaan...

2 kommenttia

Hei kjns: Olemassa oleviin Näppärä - ja Startti –paketteihin ei tullut hinnanmuutoksia. Muutos koski vain uusmyyntiä. Jos esimerkiksi vaihdat nyt liittymäsi Näppärä-pakettiin, tulee sinulle uuden hinnaston mukainen kuukausimaksu.

Kieltämättä Omilla Sivuilla on puute, kun kytkentä- ja kk-maksuja ei ole eritelty. Kehitämme sivustoa koko ajan joten palaute on erittäin tervetullutta. Kiitos siis sinulle, välitän vinkkisi eteenpäin!
Kunniamerkki +14
Tämä selvä, kiitos tiedosta!

Vastaa