Sopiva-paketin vaihto/laskutus?

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Vaihdan Startti-paketin heti seuraavan laskutuskauden alussa (heinäkuun alussa) Surffilauta-paketiksi. Heinäkuun laskutuskauden voimassa on siis Surffilauta-paketti, eli hinta 17,90€. Myös elokuun menen Surffilauta-paketilla, mutta juuri ennen elokuun laskutuskauden loppua (syyskuun alussa) vaihdan paketin takaisin Startti-paketiksi. Oletetaan, elokuun puheluni ja viestini mahtuvat Startti-paketin rajoihin, eli olen elokuussa puhunut alle 100 minuuttia ja lähettänyt alle 50 viestiä, mutta käyttänyt nettiä Surffilaudan nopeudella ja siirtorajoituksella esim. 15 GB:n edestä. Paljonko on elokuun laskutuskauden lasku?

3 kommenttia

Hei ballantin! Sonera Sopiva -paketin voit vaihtaa kerran laskutuskaudessa ja seuraavassa laskussa kuukausimaksun veloitus on aina uuden paketin mukainen riippumatta siitä, missä vaiheessa laskutuskautta muutos on tehty. Sinun tapauksessasi elokuun laskutuskauden kuukausimasku on Startti-paketin mukaisesti 9,90 €. Jos Surffilauta -paketin viestit tai puheminuutit menisivät elokuussa yli paketin määrärajan, tulisi niistä erillinen veloitus.
Miten sen voi saada pois, tuleeko siitä ylimääräisiä kustannuksia? Entä voinko käyttää samsungia vaikkakin kytky on käytössä ja kuitenkin voisin käyttää samaa liittymää kuin mikä nokiassa on?
Paketin vaihto Omilla Sivuilla on maksutonta joten suosittelen tekemään muutokset itsepalveluna. Liittymäsi sim-korttia voit vaihtaa puhelimesta toiseen kunhan molempiin puhelimiin sopii samankokoinen kortti.

Vastaa