Spotify Unlimited

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei, olin ostamassa verkkokaupasta puhelinliittymää, jossa mukana tulee Spotify Premium.
Tilauksessa kohdassa 6. Kysytään, että
1. Tee uusi Spotify-tunnus tai
2. Jos sinulla on jo Spotify free tai open tunnus, anna tähän käyttäjätunnus ja email

Mutta minulla on Spotify Unlimited josta maksan 4,99 kuussa. Voinko antaa tämän tunnuksen, johon tuo Spotify-Premium tulee? Miten maksuhommat menee tällöin?

Miksi tuo spotifyhomma on nuin surkeasti tehty, että en saanut/uskaltanut tehdä tilausta loppuun...KORJATKAA OHJEET oikein, että palikkakin tajuaa. Mitä tehdä jos on Unlimited...tämä puuttuu tuosta kohdasta 6.

2 kommenttia

Tässä on asiasta maininta:

http://www5.sonera.fi/ohjeet/Sonera_Spotify_Premium

Onko sinulla jo Spotify?
Onko sinulla jo maksullinen Spotify-palvelu käytössäsi ja haluat soittolistojesi säilyvän? Ennen kuin voit aktivoida Sonera Spotify Premium -palvelun sinun on irtisanottava palvelu, josta maksat suoraan Spotifylle, ja odotettava, että tilausjaksosi päättyy.

Tee näin:
Mene osoitteeseen https://www.spotify.com/account/subscription/ ja kirjaudu sisään Spotify-tilisi käyttäjätiedoilla.
Klikkaa "Go to the cancellation page".
Vieritä sivua alaspäin ja valitse "Cancel your subscription".

Saat vahvistuksen tilauksesi irtisanomisesta ja tiedon, minä päivänä tilaus päättyy. Kyseisen päivän jälkeen voit rekisteröityä Sonera Spotity Premium -palveluun käyttäen samaa Spotify-tiliä, jota käytit aikaisemmin.

Sonera Spotify Premiumin aktivointi
Turvallisuussyistä et voi käyttää Facebook-käyttäjätietojasi rekisteröityessäsi Spotify Premium -palveluun. Tilaa Sonera Spotify Premium Soneran asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu lähettää aktivointilinkin haluamaasi sähköpostiin. Voit myös päivittää olemassa olevan Sonera Spotify Unlimited -tunnuksen Sonera Spotify Premium -tunnukseksi.

Huom! Mikäli sinulla on voimassa oleva Spotify -tunnus tilattuna Spotifyn internetsivuilta, et voi aktivoida siihen Sonera Spotify -palveluita.

Tuo viimeinen huomio on taas ristiriidassa...onnistuuko tämä nyt vai ei? 😃 Tarkoittaako tuo voimassa oleva tunnus sellaista jossa se maksu on päällä? Tarkennuksia tarkennuksia...


Laittakkaa tilausprosessiin sama info ja vähän äkkiä!
Hei vemma !

Kiitos palautteestasi. Tarkistamme ohjeistuksen ja teemme siihen mahdolliset tarvittavat muutokset.

Spotifyn tilausta Omilla Sivuilla tehdessä näistä asioista tulee maininta ja ohjeistus miten tulee toimia.

Eli kun on Spotify Free jo olemassa ohje on seuraava:
Anna nykyiset Spotify Free -tunnuksen käyttäjätunnuksesi ja siihen rekisteröity sähköpostiosoite. Spotifyn käyttösi jatkuu kytkennän jälkeen normaalisti, mutta maksat Spotifyn jatkossa Soneran laskulla.

Ja kun on jokin muu tili voimassa:
Käyttäjätilisi sisältää jo Spotify Premium tai Unlimited -palvelun. Peruuta se tai luo uusi käyttäjätili. Voit myös lukea lisää aiheesta Spotifyn sivuilta <- linkki.

Vastaa