Spotify pätkii

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 308 katselukertaa

Spotifyy pätkii, eli musiikissa tulee häritseviä katkoja kesken kappaleen. Häiriö ilmenee satunnaisesti kuitenkin lähes päivittäin. Spotify pyörii Motorola boksissa. Yhteys on 100 Mb/s ethernet palvelureitittimeen ja siitä ethernetillä digiboksiin. Boksi kytketty HDMI:n kautta vahvistimeen.

TV puoli toimii moitteetta eli HD kanavat näkyvät ilman häiriöitä, eli epäily kohdistuu digiboksiin, ja sen Spotifytoteutukseen.

Onko vinkkejä miten tästä häiritsevästä ilmiöstä pääsee eroon?

3 kommenttia

Hei Carolus,

Oletko varmistanut että Spotify ei ole muissa laitteissa samaan aikaan online tilassa? Palvelua voi käyttää online tilassa vain yhdellä laitteella kerrallaan.

Ohjeet ja vinkit sivuillamme on lisää tietoa Viihteesta ja Spotifystä.

Jos toinen laite tulee samaan aikaan online-tilaan, niin soitto Viihteen kautta keskeytyy. Tämä voisi olla yksi mahdollinen aiheuttaja.
En usko että tuosta on kyse. Tiedän tuon rajoitteen, että soiton käynnistäminen toisessa laitteessa lopettaa toiston. Meidän tapauksessa soitto katkeaa hetkeksti (alle 1s) ajaksi ja jatkuu sitten itsestään.

Selvennys vielä: TV-kuva tulee Motorolan boksilta vahvistimelle saman kaapelin kautta ja toimii moitteetta.
Hei Carolus

Oletko kokeillut Spotifyta ilman vahvistinta? Esim. TV kaiuttimista. Kannattaa myös varmistaa, että HDMI-kaapeli on ehjä. Pystytkö testaamaan ääniä SPDIF kautta?

Vastaa