Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
metso_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Spotifyn kytkeminen

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei!

Miten saan kytkettyä 6kk ilmaisen Spotifyn liittymääni? Päivitin viime viikolla liittymäni ja sen mukana piti tulla myös ilmainen Spotify Premium kuudeksi kuukaudeksi. Liittymän päivityksen yhteydessä valitsin itselleni Spotify-tunnuksen, joka toimii siis tällä hetkellä näyttävästi Free-tunnuksena, koska en ole saanut tunnusta mitenkään pävitettyä.

Olen yrittänyt Soneran Omat sivut -sivuston kautta kytkeä Spotify Premiumia liittymääni tuloksetta. Täyttäessäni kytkentätiedot saan vastaukseksi vain tekstin: "Sinulla on jo maksullinen Spotify-tuote käytössäsi. Peruuta se ennen uuden kytkemistä." ?!? Mikä maksullinen tuote? Tätä ennen mulla ei ole ollut ilmaisia eikä maksullisia Spotify-tunnuksia.

Ymmärtääkseni minun oli tarkoitus saada Soneralta jotain tekstiviestiä Spotify:ta koskien? En ole saanut mitään tuollaisia viestejä. Suuri syy miksi päivitin liittymäni oli juuri tuo Spotify Premiun, niin olisi erittäin kiva saada se toimimaankin.

Kiitos neuvoistanne jo etukäteen!
1 vastaus
KatjaN_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 898 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei metso !

Liittymällesi ei ole Spotify Premiumia kytkeytynyt, eli saisitko vielä testattua kytkentää Omilla Sivuilla?
http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/li ... d=some8781 .> Spotify nykyiseen liittymään -> Kirjauduttuasi liittymävalinnan jälkeen valitse "Minulla on jo Spotify Free". Pääsetkö tätä kautta etenemään? Tunnukset ovat siis ilmeisestikin voimassa, koska Freenä toimivat - vaatii siis vain päivittämisen Premiumiksi.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu