Spotifyn uutuudet

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Jo kuukausi sitten ilmestynyt soneralehti väittää että Stam1nan uusin levy on kuunneltavissa. Ei ole tähän päivään mennessä kyseistä levyä näkynyt.

4 kommenttia

Moi Etuhaarukka,
Tarkennatko vähän mikä lehti kyseessä. Kävin läpi Sonera-uutiset, näistä en löytänyt mainintaa Spotifysta lainkaan.
Uusin viihdy-kotona lehti, sivu 96.
Hei Etuhaarukka!

Selvittelin tätä Stam1nan levyn kohtaloa ja löysin tiedon, että levy-yhtiö on vetänyt artistiensa levyt pois Spotifysta. Muutamia "maistiaisia" sieltä voi vielä löytyä, mutta näillä näkymin uutta materiaalia ei ole tulossa. Ilmeisesti Viihdy kotona -lehti oli jo kerinnyt painoon ennen kuin levy-yhtiö teki päätöksen ja siksi lehdessä on vanhentunutta tietoa. Olen pahoillani tästä aiheutuneesta mielipahasta ja harmista. Toivottavasti Spotifyn laajasta kappalevalikoimasta löytyy muuta mieleistäsi musiikkia.
Oikein hyvä vastaus Hilma.

Kun nämä raha-ahneet levy-yhtiöt vetävät levynsä pois Spotifystä, minä en juokse kauppaan, vaan haen Spotifystä jotain muuta kuunneltavaa. On myös artisteja, jotka puuttuvat kokonaan Spotifystä. Syyhän on se, että esim. Metallica suojelee levymyyntiään - kuitenkin fanit ovat tänä päivänä Spotifyssä. Artistin on oltava siellä missä fanitkin ovat ja on sääli, että kaikki artistit eivät tätä ymmärrä tai eivät jostain syystä halua rahaa Spotify-toistoista.

Enää ei kuunnella juuri radiota kotona tai ostella musiikkia mitä halutaan kuunnella. Ja harva tekee enää mitään CD-levyillä. Vaihtoehto nimeltä piraattilahti ei varmasti tuo artisteille mitään, joten herääkin kysymys miten tyhmän sitä ihmisen pitää olla, että vetää tuontantonsa ulos Spotifystä?

Spotify kun on vähentänyt piratismia, saanut ihmiset löytämään uusia suosikkeja, kehittynyt vuosissa paljon ja tarjonnut ennen kaikkea mahdollisuuden kuunnella musiikkia enemmän ja monipuolisemmin kotona, työpaikalla, retkellä, lenkillä, pyöräillessä tai vaikka rannalla laiturilla aurinkoa ottaen.

Miksi kukaan jättäisi tätä mahdollisuutta käyttämättä eli olematta Spotifyssä?

Vastaa