TEKSTIVIESTIT

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 2 katselukertaa

1. Mistä voi johtua, että lähettämäni viestit eivät saavuta vastaanottajia enkä saa toisten lähettämiä tekstiviestejä puhelimeeni (Lumia 900)? Vika alkoi tämän viikon puolivälissä.

2. Edelleen, mistä voi johtua se, että yhdenkään toimenpiteen loppuunsaattaminen Omilla Sivuilla ei onnistu? Käyttäjätietojen täydentäminen, vastaajan tilaaminen/päälle kytkeminen jne.

Sekä viesti- että vastaajatoiminnon puuttuminen alkaa jo pahasti sotkea elämää, joten kaikki apu on enemmän kuin tervetullutta.

6 kommenttia

Hei kjtolympia: Harmillista, että liittymän kanssa on ollut ongelmia. Jos lisäät asiakasnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), voin tarkistaa liittymäsi tilanteen. Asiakasnumero ei näy muille keskustelupalstan käyttäjille. Asiakasnumerosi löytyy esimerkiksi viimeksi tulleesta laskusta.
Liittymä on uusi enkä ole saanut ensimmäistä laskua. Palvelusopimuksessa ei ole as.nroa; voinko ilmoittaa jonkin muun palvelusopimuksessa mainitun numeron?
Voit lisätä puhelinnumerosi asiakasnumeron tilalle.
Lisäsinköhän numeroni oikeaan paikkaan? Viesiti eivät edelleenkään kulje.
Hei ktjolympia! Huomasin, että asiasta on tehty jo vikailmoitus ja vikapalvelumme tulee ottamaan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Toivottavasti asia korjataan välittömästi - tähän mennessä viestitoimintojen toimimattomuudesta aiheutuneet vahingot ovat jo riittävän suuret.

Vastaa