Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Psiber_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 3 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

TG789vn buuttailee wlan laitteista

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
TG789vn modeemi buuttaa lähes aina, kun siihen on yhteydessä yhdellä laitteella wlan avulla. Varma kaatuminen tapahtuu aina kun siihen on yhteydessä kahdella laitteella wlan avulla - näin tapahtuu usein kun talossa on kaksi tablettia. Samalainen tilanne myös tapahtuu usein kun PS3 Netflix palvelu on päällä (langallinen yhteys modeemista) ja ottaa aloittaa surffailun tabletin wlan avulla. Buuttauksen jälkeen yhteys tavallisesti pystyy päällä n. 15 - 30min ja mikäli wlan surffailu jatkuu on edessä uusi modeemin buuttaus. Modeemissa on software release 8.C.H.2 .
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Psiber,

Laitoin ohjelmistopäivityksestä pyynnön eteenpäin. Kokeillaan sillä alkuun auttaisiko asiaan. Sinulle pitäisi tulla tekstiviesti kun päivitys on tehty.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu