TG789vn ja WLANin päällä pysyminen

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Olisikohan jollakin ideaa, miten tuon TG:n WLANin saa pysymään päällä, kun laitteen joko käynnistää uudelleen tai siinä ei muutamaan tuntiin ole ollut yhtään WLAN-laitetta kiinni. Viimeksi tänään piti ennen töihin lähtöä laittaa läppäri kiinni purkkiin piuhalla, jotta WLANin sai aktivoitua, kun se oli pudonnut yön aikana pois päältä omia aikojaan. Samoin jos TG:n laittaa pois päältä, pitää WLAN käydä aktivoimassa piuhan kautta kun purkin laittaa seuraavan kerran päälle. (Tuon unohtaminen aiheuttaa merkittävää hellasäröä, kun vaimo ei pääse nettiin läppärillään).

Reduced Power-asetus on pois päältä, mutta näyttäisi, ettei tuo muutos käytännössä toimi. Eikai tämäkin asetus ole jotenkin lukittu tuossa Soneran versiossa? Ei millään viittis laittaa erillistä WLAN-purkkia, mutta vaihtoehdot alkaa olla vähissä, jollei tuota TG:tä saa toimiaan kunnolla. Koti-TV kun ei toimi ilman tuota.

--
PeTe

2 kommenttia

Kun langaton yhteys ei enää muodostu, onko Thomsonin WLAN-yhteys sammunut kokonaan eli eikö modeemin Wireless-merkkovalo pala enää?
Tapio kirjoitti:
Kun langaton yhteys ei enää muodostu, onko Thomsonin WLAN-yhteys sammunut kokonaan eli eikö modeemin Wireless-merkkovalo pala enää?


Juurikin noin tuo toimi. Aamulla oli WLAN kokonaan pois päältä ja se piti käydä aktivoimassa piuhan kautta. Ja virransäästö oli pois päältä.

Mystistä ongelmassa on se, että pari päivää myöhemmin se katosi täysin itsekseen, eikä ongelmaa ole sen jälkeen ollut, vaikka yön aikana ei yhtään laitetta ole WLANissa kiinni ollut.

--
PeTe

Vastaa