Tallennuksen alkamis/päättymisajankohta väärin

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Minkä vuoksi tallennettavaksi ohjelmoidun ohjelman alkamis/päättymisajankohtaa ei voi itse muuttaa? Moni tallentamani ohjelma on alkanut siten, että ohjelmaa on oikeasti mennyt jo hyvän matkaa 10 minuuttia ja alku jää tällöin näkemättä. Esimerkkinä pari viimeistä subTV :n "Jamie Oliverin amerikanherkut" -jaksoa.

2 kommenttia

Itse en niin haluaisi muuttaa ohjelman tallennuksen alkamisajankohtaa kuin että ohjelma tallentuisi yksinkertaisesti aina kokonaan, vaikka tallennuksen laittaisi päälle jo ohjelman alettua. Tämä lisäisi kummasti kotiTV-palvelun kilpailukykyä muita vastaavia palveluita vastaan. Varsinkin jos "tallenteen" katsomisen voisi aloittaa heti alusta, vaikka tallennus on kesken. Näin näkisin ohjelman heti kokonaisena, vaikka missasinkin alun.

Ja jos saa toivoa - tiedän että saa toivoa, toteutusta ei ehkä tule, vaikka teknistä estettä ei ole, este on henkisellä puolella - niin miksen voisi "tallentaa" 90 päivää historiaan, jos minulta on joku tärkeä ohjelma tallentamatta? Koska tallennekin "kestää" levyllä sen 90 päivää, jos olisin sen muistanut laittaa tallentumaan ajallaan ennen kuin ohjelman alkuaika siirtyi historiaan. Tekijänoikeuskysymykset pysyvät samoina, 90 päivän tallennus.
Kiitos palautteistanne. Palstalle esitettyjä palautteita ja kehitysideoita seurataan, mutta välitin palautteitanne vielä eteenpäin viestiä palvelua kehittäville tahoille.

jakama: Ohjelmoitujen verkkotallennuksien alkamis- ja loppumisajankohtaa ei ole mahdollista ainakaan tällä hetkellä muokata vaan ohjelman tallennus tapahtuu ohjelmaoppaan kellonaikojen mukaisesti. Jos huomaat, että jokin ohjelma alkaa usein ohjelmatietojen kellonaikaa aiemmin, voi ongelmaa kiertää (hieman kömpelösti) tallentamalla myös aiemmin alkaneen ohjelman. Palaan aiheeseen jos saan asiaan vielä myöhemmin lisätietoa.

Vastaa